Gėlytė_ parašė:
Galetu gamintojai pavadinimus rinktis is kokiu gamtos reiskiniu....va mano vardas visai nera populiarus,bet paeme kazkas ir sumaste jogurta,varske pavadinti.... :ko…
Tai kas per jogurtas cia ?
Gėlytė_ parašė:
Galetu gamintojai pavadinimus rinktis is kokiu gamtos reiskiniu....va mano vardas visai nera populiarus,bet paeme kazkas ir sumaste jogurta,varske pavadinti.... :ko…
Tai kas per jogurtas cia ?
Silkverpe parašė:
gal kokia Smilga![]()
siaip tai kad pavadina vardu
Duona jogurta tai cia nieko tokio mano vardu soliariumai, grozio studijos...
ir kas cia tokio.
Sveikos ,busimos mamytes,norejau pasiteirauti,ka jus valgote? Ypatingai vakarais? Nes mano skrandis toks suspaustas,kad nezinau jau ka bevalgyti,nes nevirskina jau nieko ir toks nemalonus jausmas ypac kai vakare ( ir ne tik) dar rugstys pakyla. Naktimis net vemiu buna tai net bijau eiti miegoti kartais. Gal kas esate susidurusios? Kaip kovojat? Nes jau stengiuos neprisivalgyt ,bet vistiek skrandukas kencia
Dievas parašė:
Tai kas per jogurtas cia ?![]()
Aiste
makarevic parašė:
Panos,as katik is antakalnio echo buvau darytis.tai va gyditoja liepe tik ant šono ilsetis nes mat kai guliu ant nugaros viena viršlelė teikia maziau kraujuko nei k…
O kiek pas jus virksteliu rado?
Gėlytė_ parašė:
Aiste![]()
Nu vardas kaip vardas
svarbu skanus jogurtas....
Egle_ric parašė:
Mwergaitės, kiek bepriaugot?Idomu pasidarė ir ko daugiau gegužės mėn gims berniukų ar mergaičių?
![]()
![]()
+16
Berniukas bus;)
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai