Žiogas parašė:
Yra kurios negeriat ilga laika KT ir jaučiate skausmus mm?
Man taip buvo kai nustojau gert kt. Atsinaujino mm skausmai.
Žiogas parašė:
_Believe_ parašė:
O židiniai neatsinaujino?
Žiogas parašė:
O židiniai neatsinaujino?
Atsinaujino...
Žiogas parašė:
Kai nustojau gert kt. Prasidėjo baisūs mm skausmai, alpau, pykino, pajudėt negalėjau tada pradėjau gert nakvišų aliejų tai normalizavosi viskas, ir net tabletės neprireikia nuo skausmo, kitos sako kad nakvišos prie endometriozės negerai nes yra fitoestrogenų, na bet man kol kas labai gerai..
Paprike parašė:
Kai nustojau gert kt. Prasidėjo baisūs mm skausmai, alpau, pykino, pajudėt negalėjau tada pradėjau gert nakvišų aliejų tai normalizavosi viskas, ir net tabletės ne…
O kaip su pastoji sekasi? 🤦♀️ nes pas mane pabeho žirnius....🤦♀️ galvoju kad po kartino eisu i pagalbini apvaisinima nelauksiu jau...🤦♀️🤦♀️
Žiogas parašė:
O kaip su pastoji sekasi? 🤦♀️ nes pas mane pabeho žirnius....🤦♀️ galvoju kad po kartino eisu i pagalbini apvaisinima nelauksiu jau...🤦♀️🤦♀️…
Niekaip kol kas nesiseka, per 6mėn realiai gal kokius keturis ar tris bandėm per vaisingas dienas, kadangi daugiau nebuvo įmanoma dėl vyro darbo nes arba jau po vaisingų arba dar prieš būdavo namie..
Paprike parašė:
Niekaip kol kas nesiseka, per 6mėn realiai gal kokius keturis ar tris bandėm per vaisingas dienas, kadangi daugiau nebuvo įmanoma dėl vyro darbo nes arba jau po vai…
O testus naudojat vaisingism dienoms nustatyti?
marijanaa parašė:
Sveikos. Aš įtariu, kad turiu endometrioze. Sakykit, ar labai čia baisi tragedija? Kaip su ja susitaikyt? Kažkaip kai pasiskaičiau, tai psichologiškai labai sunku p…
O del ko itariate? As tai nelabai kuo skundziuosi, tik kartais nugaros apacia skauda :/ Ir aisku pagrindine problema, nepastojame. Nors matau Jus turite dukryte❤️ Ar ilgai planavote kol pastojote su dukryte?
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai