vilko dukra parašė:
na atsiprasau... tikrai netaikiau visom! tik tom kurios izeidinejo...
vilko dukra parašė:
na atsiprasau... tikrai netaikiau visom! tik tom kurios izeidinejo...
Meadow parašė:
![]()
pas mane nervai irgi negeleziniai. teisingai draugas sake vakar, kad tik pati sau blogiau pasidarysiu su tais komentavimais cia... na bet tikrai nervai neislaiko kita karta, kai kazkokia kvaile man aiskina, neva as kazkokia padugne, kad laukiuosi vaiko nuo kito vyro!!!!! nu dar ir dabar sirdi skauda uz tokius zodzius!
vilko dukra parašė:
pas mane nervai irgi negeleziniai. teisingai draugas sake vakar, kad tik pati sau blogiau pasidarysiu su tais komentavimais cia... na bet tikrai nervai neislaiko ki…
Kiek žmoniu tiek nuomoniu..Žinoma ji negali taves teisti.Bet kad kartais pati kai atsakai tai kažinau.Pati laukies antro vaiko,tau reiktu viska priimti ramiau,bei nusispjauti.
vilko dukra parašė:
pas mane nervai irgi negeleziniai. teisingai draugas sake vakar, kad tik pati sau blogiau pasidarysiu su tais komentavimais cia... na bet tikrai nervai neislaiko ki…
labai ydomu cia visos nuo vieno ir to pacio vaikus augina,tikrai ne......
Meadow parašė:
Kiek žmoniu tiek nuomoniu..Žinoma ji negali taves teisti.Bet kad kartais pati kai atsakai tai kažinau.Pati laukies antro vaiko,tau reiktu viska priimti ramiau,bei n…
zinau zinau... kad as karstakose tokia... is tu nervu paskui prirasdau visokiu nesamoniu.
vilko dukra parašė:
zinau zinau... kad as karstakose tokia... is tu nervu paskui prirasdau visokiu nesamoniu.
Reik išmokti atsipalaiduoti...
Milena. parašė:
Tai jei visa seima tokia tai...cia is tu seimu kur per 24 valandas rodo
![]()
![]()
dabar jau ir "gyvenimo kryzkeles rodo" matyt daug tokiu seimu atsirado, viena laida nebespeja filmuot
Tegul kiekvienas apsišluoja savo kiemą, ir visas pasaulis bus švarus
PASIPYKIM - skyrelis gal ir neblogas, kol netampa 'išsikoliokim necenzūriniais žodžiais'. Man nesuprantama TD politika šiuo atveju (o gal adminai į tai nespėjo sureaguoti), kai svaidomasi tokiais žodeliais
Kritika - sveikas dalykas, kiekvienam iš mūsų ji padeda tobulėti, pasipykti - sveika, bet taip . . .
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai