Tamstta parašė:
Nesijausk vieniša - aš irgi gavau![]()
Nieko blogo, man tik įdomu pasidarė ką žmonės forumuose veikia
aš žinau save, kad jei viskas gerai baigsis su nėštumu, tai manes čia nebus, bet va yra kas visad būna. Turi ką kitom papasakoti ;)
Tamstta parašė:
Nesijausk vieniša - aš irgi gavau![]()
Nieko blogo, man tik įdomu pasidarė ką žmonės forumuose veikia
aš žinau save, kad jei viskas gerai baigsis su nėštumu, tai manes čia nebus, bet va yra kas visad būna. Turi ką kitom papasakoti ;)
Baby2020 parašė:
Skaitau ir matau, kad chatas eina i niekur. Na koks skirtumas, kiek kas laiko cia jau yra?
Prajuokinai
Tai čia viskas būtų gerai, bet kad visos nesvietiškos jautruolės. Nei su jumis pajuokausi, nei jūs nuomonę be jokių pagražinimų ir rožinių debesų priimat
Niekas čia nieko nekolioja, tik nesuprasi kaip jūs savo galvoj perskaitot ir kokią intonaciją sakiniui prilipdot
1fanta1 parašė:
Aš nieko prieš neturiu, tik šiaip įdomu, ka veikiat jei neplanuojat.. Aišku nieko nežinau apie jus, gal ir planuojat tik nesigauna, dėl to visad čia siemkas gliaudo…
Bet cia toks steriotipas,jei esi ilgai vadinasi nesiseka pastot nors is esmes tai jau galiu bute ne viena prisiplanavus per tiek laiko🤷♀️
1fanta1 parašė:
Nieko blogo, man tik įdomu pasidarė ką žmonės forumuose veikiaaš žinau save, kad jei viskas gerai baigsis su nėštumu, tai manes čia nebus, bet va yra kas visad …
Tai geriausia butu, kad susirinktu visos kurios nieko nezino ir draugiskai kumstukus laikytu🤷♀️
Siaip kam labai jau nepatinka viesas srautas susikuria uzdaras grupes ir nesigadina nervu🤔
Tamstta parašė:
PrajuokinaiTai čia viskas būtų gerai, bet kad visos nesvietiškos jautruolės. Nei su jumis pajuokausi, nei jūs nuomonę be jokių pagražinimų ir rožinių debesų pri…
Na nezinau, jei cia man, tai as niekada dar nesu koliojusis del juoku, nes ir man paciai keista, kaip greit sureiksmina, as tiesiog skaitau, ir nesuprantu tokiu komentaru, kaip ilgai zmogus cia jau yra ir ttt.
As, pvz, net privengiu juokauti, nes nemegstu blogu emociju, kurios cia prasideda
L.A.P.Ė. parašė:
Bet cia toks steriotipas,jei esi ilgai vadinasi nesiseka pastot nors is esmes tai jau galiu bute ne viena prisiplanavus per tiek laiko🤷♀️
Taigi jei gandro neturi tai reiškia ir neplanuoji
Neturi teisės sėdėt čia
Baby2020 parašė:
Na nezinau, jei cia man, tai as niekada dar nesu koliojusis del juoku, nes ir man paciai keista, kaip greit sureiksmina, as tiesiog skaitau, ir nesuprantu tokiu kom…
Tai tada nesuprantu kodėl man rašei, kad nekomentuočiau, nes juk ne aš apie Lapę rašiau, kad ji čia nuo pasaulio pradžios sėdi
L.A.P.Ė. parašė:
Man netrukdo nei viena čia, neskaičiau nei dėl ko ginčas kažkoks įvyko, nes kas mane nėra svarbu, praleidžiu pro akis
toks įprotis
kažką, kažkada esat man gerai patarus, bet nepamenu ką 😂😂😂
L.A.P.Ė. parašė:
Taip as esu pasaulio pradzia😅😅😅 ieisiu i Td istorija gal🤷♀️ vienas is geresniu sitas😅😅😅👍
O kodėl manes pasaulio pradzia niekas nevadina as ir td 7 metai registruota beveik 8 🙄🤔 reik mokytis is geriausiu irgi noriu but zinoma🤣🤣🤣🤣 o jai rimciau smagu kad td dar like sveiko proto moterų👏👌
Tamstta parašė:
Tai tada nesuprantu kodėl man rašei, kad nekomentuočiau, nes juk ne aš apie Lapę rašiau, kad ji čia nuo pasaulio pradžios sėdi![]()
![]()
Oi, ne!!! as tiesiog neistryniau tavo komentaro, tiesiog norejau pakomentuot ir tavasis atrode tinkamas
Sorry
ruksti parašė:
O kodėl manes pasaulio pradzia niekas nevadina as ir td 7 metai registruota beveik 8 🙄🤔 reik mokytis is geriausiu irgi noriu but zinoma🤣🤣🤣🤣 o jai rimciau smagu kad…
Nevadina, nes tu ruksti, ir bijo, kad gaus atgal
Viskas, siaip net atsigavau po situ prikoliuku
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai