Pyrageliss parašė:
Na man dar siek tiek liko, kelios dieneles, noreciau, kad anksciau pasirodytu![]()
Uch... Jei viskas gerai ir lelius neskuba, tai jie labai ir neskubina...
Leidzia pernesioti dvi savaites.
Pyrageliss parašė:
Na man dar siek tiek liko, kelios dieneles, noreciau, kad anksciau pasirodytu![]()
Uch... Jei viskas gerai ir lelius neskuba, tai jie labai ir neskubina...
Leidzia pernesioti dvi savaites.
Raminta0513 parašė:
Sveikos mamytės, aš tokių gan sudėtingu klausymų gal kuri pagelbėsSituacija tokia : mano sesuo gyvena Airijoje su draugu, draugas jau dirba apie 6 mėn legaliai,…
Nestumo prieziura ir gimdymas jei priklauso nemokami,tegul eina registruotis pas seimos daktara,viska pasakys
blondynka parašė:
Nestumo prieziura ir gimdymas jei priklauso nemokami,tegul eina registruotis pas seimos daktara,viska pasakys![]()
o tai jei tiesiog nueiti i ligonine ir pasiprasyti kokio nors gydytojo ar kaip nes kadangi man neteko su tai susidurti tai visa tvarka ten man "juodas miškas ''
Raminta0513 parašė:
o tai jei tiesiog nueiti i ligonine ir pasiprasyti kokio nors gydytojo ar kaip nes kadangi man neteko su tai susidurti tai visa tvarka ten man "juodas miškas ''![]()
Reik eit pirma pas seimos gyd.jis nusius i ligonine,bet reiks lankytis nestumo metu ir ten ir ten,paeiliui.
blondynka parašė:
Reik eit pirma pas seimos gyd.jis nusius i ligonine,bet reiks lankytis nestumo metu ir ten ir ten,paeiliui.
o tai kur ta seimos gydytoja buna ne ligoninej? man tai sakau atrodo ten viskas labai sudetinga su tais daktarais...
Raminta0513 parašė:
o tai kur ta seimos gydytoja buna ne ligoninej? man tai sakau atrodo ten viskas labai sudetinga su tais daktarais...
pas bet koki daktara nueini, galit ir pas lietuvi daktara. Nueis pas GP, tas paklaus i kokia ligonine noretu jinai, tada parasys rekomendacini laiska, ir ji issius i ligonine, po keliu savaiteliu, turetu pareit pirmo vizito ligoninej data. Pas GP pirma syki sumokes 50 eur, o visi kiti vizitai bus nemokami, kaip ir ligoninej bus nemokama
Pyrageliss parašė:
pas bet koki daktara nueini, galit ir pas lietuvi daktara. Nueis pas GP, tas paklaus i kokia ligonine noretu jinai, tada parasys rekomendacini laiska, ir ji issius …
Labai jums ačiū
Pyrageliss parašė:
Raminta0513, is kokio jus miesto busit?jei neesi tikra kur rast daktara, isivesk i googla kokie General practicer'iai yra tavo mieste, ir eikite ten. Ligonine …
Ačiū už informacija. Aš pati tai lietuvoje,bet čia sesuo Mullingare gyvena ir ji laukiasi
Raminta0513 parašė:
Ačiū už informacija. Aš pati tai lietuvoje,bet čia sesuo Mullingare gyvena ir ji laukiasi![]()
As taip pat is Mullingaro ir visa nestuma pas GP Anna (lenkaite) lankiausi,tai man buvo super jos prieziura
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai