vaidaa_ parašė:
o kaip jus registravotes i Coombes ligonine? ar vaziavote tiesiogiai ar telefonu? ir kada mazdaug jums paskyre pirmaji vizita?
Eikit I GP ir ten duos uzpildyt lapus ir online reikia registruotis del Coombe.
vaidaa_ parašė:
o kaip jus registravotes i Coombes ligonine? ar vaziavote tiesiogiai ar telefonu? ir kada mazdaug jums paskyre pirmaji vizita?
Eikit I GP ir ten duos uzpildyt lapus ir online reikia registruotis del Coombe.
vaidaa_ parašė:
O kaip jums Coombe kaip ligonine? Ar nenusivylete pasirinkusi ja?
Cia mano pirmas vaikas, tai dar sunku pasakyti
[email protected] parašė:
Koks yra jusu hemoglobinas?? Mano db pagal airius 11,8 nukrites sake,israse tableciu.kazkaip idomiai skaiciuoja jie atrodo .Lietuvoje sake 120.ir kas is maisto pro…
As geriau galfer 2 kart dienoj
.As. parašė:
As geriau galfer 2 kart dienoj![]()
Man irgi ta israse,bet Po 1 tablete
tik kazkaip kitaip matyt jie skaiciuoja ta hemoglobina
Man irgi ta israse,bet Po 1 tabletetik kazkaip kitaip matyt jie skaiciuoja ta hemoglobina
![]()
Kodel kitaip? Nes lt kitaip matuoja? Juk daugelio saliu matavimo masteliai ir matai skiriasi
O tos kurios gimdete jau IRL ar ligoninej ka nors duoda ,Ar viska viska savo reikia veztis?![]()
![]()
O ka tu nori, kad duotų?
Šiaip visko jie turi,jei pritruktum - prašyk. Aš viską savo veziausi. Su pirmu ilgai gulėjau, pasibaigė maternity pads, tai be problemų davė
Nes LT sake hemoglobinas 130.As. parašė:
Kodel kitaip? Nes lt kitaip matuoja? Juk daugelio saliu matavimo masteliai ir matai skiriasi![]()
..upse.. parašė:
O ka tu nori, kad duotų?Šiaip visko jie turi,jei pritruktum - prašyk. Aš viską savo veziausi. Su pirmu ilgai gulėjau, pasibaigė maternity pads, tai be problemų…
Taprasme gimdai su savo naktiniais, Ar jie duoda ligonines rubus Ir pan
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai