Urgita parašė:
Tai jug ne viena maternity hospital sostineje ;)
Taip zinau, kad ne viena
gi neuztektu vienu gimdymo namu,bet kiti koki Blancika prie Dublin priskaito irgi...
Urgita parašė:
Tai jug ne viena maternity hospital sostineje ;)
Taip zinau, kad ne viena
gi neuztektu vienu gimdymo namu,bet kiti koki Blancika prie Dublin priskaito irgi...
.As. parašė:
Taip zinau, kad ne vienagi neuztektu vienu gimdymo namu,bet kiti koki Blancika prie Dublin priskaito irgi...
Blanchardstown ir yra Dublinas - dublin 15, bet jie tik Connoly Hospital turi , maternity ten nera ;) Bet cia mes ne apie tai
Elica parašė:
As tikrai likau patenkinta, personalas puikios, prieziura taip pat, jei viskas gerai kita diena isleidzia bet musu klause ar norim dar pasilikti, bet as nelikau
Kaip tik siandien pasiemiau dovanele is SuperValue , tikrai gera dovana.Aciu kad del pamokeliu pasakete, reiks uzsiregistruoti ;)
Nestuke12345 parašė:
sveikos mamytes :)norejau paklausti tos kurios turi 3:1 vezimukus gal galit pasakyti kur pirkot ir kokios firmos :)aciu![]()
Mes savo pupai nupirkom Venicci is Eurobaby
Kaina buvo 650 , bet pries mėnesį "Harold" laikrastyje buvo -20 o/o , tai panaudojom ir visai neblogai "sutaupem" .Atrodo patogus ir manevringas , pripuciami ratai , o praktika parodys vėliau ;)
Urgita parašė:
Blanchardstown ir yra Dublinas - dublin 15, bet jie tik Connoly Hospital turi , maternity ten nera ;) Bet cia mes ne apie tai![]()
Blanchardstown mano drauge pries 11m gimde, bet man ten kaimas kaip pvz kokia Kretinga ar Palanga kaimas, bet vis tiek Klp apskrytis Co. Klaipeda
taip mes cia biski ne I tema varom
beje as irgi is supervalu gavau dovanele, reikes Boots uzsiregistruot
.As. parašė:
Blanchardstown mano drauge pries 11m gimde, bet man ten kaimas kaip pvz kokia Kretinga ar Palanga kaimas, bet vis tiek Klp apskrytis Co. Klaipedataip mes…
Tai ten ne County dublin , o Dublin 15 ;) County dublin yra Swords ;) Blancharstown žinoma ne Grafton ar Henry street , bet vis dar miestas ;) Kaip Klp yra Laukininkai arba koks Miško rajonas .Nu žodžiu ... Tik tikrai nežinojau kad Blancike yra gimdymo namai..hm mm...
Elica parašė:
X-lander xcite siunciausi is Lt
O sakykit kaip siuntetes?per kurjerius?kokia mazdaug kaina?
Urgita parašė:
Tai ten ne County dublin , o Dublin 15 ;) County dublin yra Swords ;) Blancharstown žinoma ne Grafton ar Henry street , bet vis dar miestas ;) Kaip Klp yra Laukinin…
Buvo pries 11m, o db ar yra nznau
[email protected] parašė:
O kiek echo turejot ligoninej?as ta didiji 20ar 22sav Ir db Kai nueini apziurai tai per televizoriuka paziuri bet nepasako kiek sveria ar pan.ar dar bus koks vienas…
12sav ir 22sav, man pasake viska lb issamiai ir paaiskino, buvau privaciai pas lietuvi 18sav tai ten ne puses tiek nepasake kiek ligoninej ir dar del lyties suklydo...
o jums gal nesake, nes neklauset , yra tokiu gyd kuriu reikia klausinet
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai