Typota parašė:
Manes tai nei vienas gyd nei pries viena stimuliacija neklause ar esu buvusi pas mamologa. Fodina irgi sito neklause. Bet pries pora savaiciu as pati savo nuoziura …
Oho Typota..o nors viena karta kibo. Koki jusu tolimesni planai?
Typota parašė:
Manes tai nei vienas gyd nei pries viena stimuliacija neklause ar esu buvusi pas mamologa. Fodina irgi sito neklause. Bet pries pora savaiciu as pati savo nuoziura …
Gabbii parašė:
Nebuvo nei vieno kibimo. Tiesa sakant net nelabai buvo kam kibti
3 stimuliacijas turejau clostu su nat. santykiais ir nors gyd. zinojo mano maza amh bei vyro nezibancia sperma, jis vistiek mane stimuliavo ir sake jog nat. pavyks. Veliau buvo dvi nesekmingos ivf stimuliacijos gonaliu kai ipusejus stimuliacijai viska nutraukdavo nes per mazai auga ir ale neapsimoka daryt ivf. Veliau buvo du ivf pas Treijsa Pirmo metu sodino 1 vid. kokybes 3d embriona o kito metu is 10 kiausialasciu nebebuvo ko sodinti. Tad man vis kirba mintis jog jeigu pasitaikytu nors 1 idealus blastukas, gal jis ir butu tas sekmingas nes niekad tokio nesu turejusi
O dabar planuose dar vienas ivf pas Fodina
Just.. parašė:
5 deziu gonalio po 900??)???? nesamone. As diphereline leisdavausi, kad sulaikytu OV![]()
Ne ne:)) Orgalutran 5 dezutes. Gonal dvi. Cia mazdaug surase kainas ir kiekius kiek reiks, nes sakiau, kad norim pinigus pasiskaiciuot.
Typota parašė:
Nebuvo nei vieno kibimo. Tiesa sakant net nelabai buvo kam kibti3 stimuliacijas turejau clostu su nat. santykiais ir nors gyd. zinojo mano maza amh bei vyro nez…
Primink, kokia gyd tave pradžioj stimuliavo clostu?
rukola parašė:
O jei nedaromas pgs, tik paimama biopsija..ir tarkim pastojama, tai nebereikia eiti tirtis, o gali is jau paimtos biopsijos atlikti tuos reikiamus genetinius?
Na tie “reikiami genetiniai” is biopsijos ir butu pgs, tai tada logiska butu ta pgs padaryti pries sodinima ir iskart zinoti kaip kas, o ne po.
Gabbii parašė:
Ne ne:)) Orgalutran 5 dezutes. Gonal dvi. Cia mazdaug surase kainas ir kiekius kiek reiks, nes sakiau, kad norim pinigus pasiskaiciuot.
Orgalutran po 35€ kainuoja camelijoj o gonal tik po 220€. Dvigubai pigiau nei pas ju
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nevaisingumo-gydymas-rygoje-latvijoje
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai