Colacola parašė:
Siaip ryskesnis nei vakartaip jie pasvieseja kai isdziusta bet vistiek turetu matytis juostele ir ant isdziuvusio
Matosi,
P.S jei pasitvirtins nestumas, musu abieju gimdymo data pagal TD tokia pati butu
Colacola parašė:
Siaip ryskesnis nei vakartaip jie pasvieseja kai isdziusta bet vistiek turetu matytis juostele ir ant isdziuvusio
Matosi,
P.S jei pasitvirtins nestumas, musu abieju gimdymo data pagal TD tokia pati butu
Pukotuke parašė:
Matosi,![]()
P.S jei pasitvirtins nestumas, musu abieju gimdymo data pagal TD tokia pati butu :…
Lauksim leliuku kartu
itariu kad mano gali nusikelt kelias dienas anksciau nes ov kad anksciau ivyko bet labai panasiai mes cia
Colacola parašė:
Lauksim leliuku kartuitariu kad mano gali nusikelt kelias dienas anksciau nes ov kad anksciau ivyko bet labai panasiai mes cia
![]()
Tai Echo data bus tiksliausia.Bet vistiek smagu
O kada tavo mm? Man dar tik uz 3-4 d(ne)nusimato
Pukotuke parašė:
Tai Echo data bus tiksliausia.Bet vistiek smagu![]()
O kada tavo mm? Man dar tik uz 3-4 d(ne)nusimato
Jei pagal ov skaiciuojant tai ryt.o iprastai mano ciklas 31cd tai mm iseitu sekmadieni
Colacola parašė:
Jei pagal ov skaiciuojant tai ryt.o iprastai mano ciklas 31cd tai mm iseitu sekmadieni
Na tikrai panasus ciklas
Gaja parašė:
Kas cia tokia pikta pasitaike?
Savukyne Kauno klinikose
Prastai matėsi jai per viršų,bet galėjo per apačią žiūrėti. Butu nervų sutaupius
Auchh_ parašė:
Išimčių visada bunaman iš karto po mm, va ir bus kokios 5 dienos iki ov kibo pirmas berniukas 🤷♀️
Nežinosi iš tiesų kiek čia tos tiesos
Kas pirmesnis tas gudresnis matyt
Pukotuke parašė:
Ryskejam!!!!![]()
O wow, jau matosi tikrai lb gerai
Bandele parašė:
Mano ciklas 29-32 dienos, bet pacios mm max 5 dienos ir tai jau patepliojimai tik 4-5 dienom, ovuliacija 18-20 dienom buna, tai pasibaigus mm visa savaite dar net b…
Mano ciklas panasus, sergu visada 7 d. Si karta 6d ir 7d buvo tik tepliojimas,
ov 16cd, tik praeita cikla ov buvo 19cd .
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai