Ougust parašė:
Sveikos, seniai čia buvau. 🤭 žiūriu aktualus klausimas. Mums kažkaip nesiseka anksti nueiti miegoti. Vis bandom apie 21val migdytis, bet panelė pamiega 30-40min ir …
Matomai ne nuo vakaro reik pradėt. Norit keltis ankščiau, tad ir kelkitės. Kartu su savim budinkit leliuką, tada būdrauti kaip įprastai, rodys miego ženklus pastimuliuokit mankštom ar pan. Tik svarbu nepersistenkt ir nesitikėt, kad viskas bus per vieną dieną. Po mažu, ankstinkit leliuko dienos pradžią po nakties miego. Galiausiai susidės ritmas ir eis miegoti ankščiau 😊.
Vakare geriausia užsiimt ramiom veiklom. Kaip narė minėjo, nejungti šviesos jei prasibudo. Prieš miegą išmaudyti jei leliukui patinka, paleisti raminančias melodijas, kad kurti atsipalaidavimo atmosferą. Tačiau jei dieną išsimiega tai naktinis miegas ir prasideda nuo 23-01 val naktį. Vis tiek jau susekat ritmą. Tad mano rekomendacija jį ankstinti 😊
Pati saviškę visad budinu 20-21 val. Iki tol išmiega apie 2-4 val. priklausomai nuo dienos ritmo. Pabūdraujam apie 1-2 val ir apie 23 jau pradedam nakties miegą. Bet man taip tinka, dienos ritmas prasideda nuo 10 val 😊