Mylima mam parašė:
Labutis. Čia vėl ašTaigi kol kas jaučiuosi puikiai. Visi nėštumo požymiai yra. Ačiū dievui dar nekraujuoju.
Nejot pas Kazlauska? Nes sestadieni kai buvau, tai tuscia buvo.
Mylima mam parašė:
Labutis. Čia vėl ašTaigi kol kas jaučiuosi puikiai. Visi nėštumo požymiai yra. Ačiū dievui dar nekraujuoju.
pirellikiss parašė:
Mamytes per kiek laiko ateina popieriai is ligonines? Mums ryt 3 sav o jokiu popieriu dar negavomnorim dokumentus tvarkytis nes Kaledoms skrendam pas sene…
Kokius jus dokumentus turit omeny? Gimimo liudijima? Nes jy tai mes patys turejom nueiti ir issiimti...
pirellikiss parašė:
Mamytes per kiek laiko ateina popieriai is ligonines? Mums ryt 3 sav o jokiu popieriu dar negavomnorim dokumentus tvarkytis nes Kaledoms skrendam pas sene…
kokius popierius?
gimimo liudijima? ar pps nr?
gimimo liudijima mes gavom ligoninej, o kituose miestuose turit patys vaziuoti ir issiimti.
pps nr, pats ateis pastu i namus kazkur per 2-3 sav.
Agne@geize parašė:
kokius popierius?![]()
gimimo liudijima? ar pps nr?
Tai gimimo liudijima mes patys turim vaziuot issimti zinau sita bet tam reikia sulaukt kazkokiu popieriu is ligonines. Sake ateis per 2 sav
nes db as turiu tik ligonines israsa
ar as kazka ne taip supratau?
Mylima mam parašė:
Linkiu kad plaktu sirdute
Grazhinute parašė:
Nebuvau nes nebuvo vietų
bent jau kaip žiūrėjau internetinėja registracijoje.
O norėjau skambint, mano draugas sakė viskas gerai netrizniok. Jau užsiregistravai pas vieną kliniką tai ir lauksim.
Mylima mam parašė:
Nebuvau nes nebuvo vietųbent jau kaip žiūrėjau internetinėja registracijoje.
seip maciau yra vietu ryt ir poryt...
pirellikiss parašė:
Tai gimimo liudijima mes patys turim vaziuot issimti zinau sita bet tam reikia sulaukt kazkokiu popieriu is ligonines. Sake ateis per 2 savnes db as turiu …
nezinau apie ka kalbi...
gimdziau du vaikus cia, bet niekad negavau jokiu popieriu pastu is ligonines...
Agne@geize parašė:
nezinau apie ka kalbi...
gimdziau du vaikus cia, bet niekad negavau jokiu popieriu pastu is ligonines... :h…
As viena gimdziau.. bet irgi tik pps pastu gavau, gimimo liudijima patys pasiemem.. o kad daugiau lyg ir viskas ??♀️ Nebent nzn gal koks spec atvejis turi but...?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai