girl1 parašė:
uk susipazinom man 24, jam 56
Bet kaip suprantu kazkuri laika su juo emyratuose gyvenot?
girl1 parašė:
uk susipazinom man 24, jam 56
vaidillute parašė:
mes kiekviena menesi keliaudavom, o kai nuvykdavau i emiratus tai jis visada budavo su manim. ilgiausiai 2 men esam nesimate. bet kai pastojau tai keliavau iki 5 nestumo menesio, as grizau i LT ir taip viskas uzsibaige.
beje as dar truputi nesuprantu, kazkaip susipainiojau jusu keblioje situacijoje
jus susipazinot UK, pastoviai keliaudavot visur, nes jis kaip suprantu verslininkas, jei nekeliaudavot, tai kaip suprantu gyvendavot emyratuose, nes jis ten turi busta.
Beje gi jis zadejo jums nama sveicarijoj pirkti ir zadejot ten vykti gyventi, ir planavot pirmus 5 menesius buti Lietuvoj, ir tik tada vykti ten? Kaip cia dabar iseina, nes dabar sakot, kad pirmus 5 men su juo visur keliavot ir tik tada i LT grizot
vaidillute parašė:
beje as dar truputi nesuprantu, kazkaip susipainiojau jusu keblioje situacijoje![]()
jus susipazinot UK, pastoviai keliaudavot visur, nes jis kaip suprantu verslininkas, jei nekeliaudavot, tai kaip suprantu gyvendavot emyratuose, nes jis ten turi busta.
Beje gi jis zadejo jums nama sveicarijoj pirkti ir zadejot ten vykti gyventi, ir planavot pirmus 5 menesius buti Lietuvoj, ir tik tada vykti ten? Kaip cia dabar iseina, nes dabar sakot, kad pirmus 5 men su juo visur keliavot ir tik tada i LT grizot![]()
jis kai suzinojo kad laukiuos norejo kad gimdyciau zuriche ir ten gyvenciau nes jis ten daug laiko praleidzia, taciau zuriche busta gali nusipirkti tik sveicarijos pilietybe turintis zmogus. todel planai pasikeite. tada jis nusprende kad uk, bet tada as dvejojau ir galiausiai nusprendziau gimdyt savoj saly. daugiau laiko praleisdavau LT, nes cia pagrindiniai daiktai. pabunu LT kazkiek laiko, tada skrendu i kokia sali su juo susitikt, tada griztam i omana, pabunu ten tada vel i LT. va taip gyvendavau, o nuo rugp esu pastoviai LT.
vaidillute parašė:
Beje o jus zinojot, kad omano pilieciui negalima vesti uzsienietes, tai yra moters, kuri neturi omano pilietybes?
Mano bendradarbe gyveno ten apie metus, nes vyras gavo stazuote, tai truputi zinau apie sia sali![]()
pirma karta girdziu
girl1 parašė:
pirma karta girdziu![]()
o tai as durna ar ka, omanas ir emyratai ne skirtingos valstybes?
saket i emyratus dabar omanas, susipainiojau...tai jus kaip plastake skaridot, nieko neveikiat? na bet jum niekas spyrio i sikna nedave, kad su vyresniais vyrais prasidet negalima?
as busiu ta netolerantiska visai, nes as cia tik matau kad viskas del pinigu, maziau tokiu barakudu! sorry panos bet gal ant nescios nepyksit, man tik gaila vyro seimos!
mildashinas parašė:
o tai as durna ar ka, omanas ir emyratai ne skirtingos valstybes?saket i emyratus dabar omanas, susipainiojau...tai jus kaip plastake skaridot, nieko neveikiat? na bet jum niekas spyrio i sikna nedave, kad su vyresniais vyrais prasidet negalima?
as busiu ta netolerantiska visai, nes as cia tik matau kad viskas del pinigu, maziau tokiu barakudu! sorry panos bet gal ant nescios nepyksit, man tik gaila vyro seimos!
siaip omanas irgi priklauso emiratams jeigu ka
idomu o ka jus emiratus laikot? jeigu vyras metuose o mergina jauna tai jau iskart barakuda. turetum vyresni vyra kitaip sneketum ;)
girl1 parašė:
siaip omanas irgi priklauso emiratams jeigu kaidomu o ka jus emiratus laikot? jeigu vyras metuose o mergina jauna tai jau iskart barakuda. turetum vyresni vyra kitaip sneketum ;)
Čia kas per naujienos...
"Jungtiniai Arabų Emyratai (JAE) – valstybė Artimuosiuose Rytuose, pietvakarių Azijoje. Ribojasi su Omanu, Saudo Arabija ir Kataru. JAE sudaro septynios valstijos, vadinamos emyratais.
Jungtiniai Arabų Emyratai skirstomi į 7 emyratus – Abu Dabio, Dubajaus, Šardžos, Adžmano, Um el Kaivaino, Ras al Kaimo, Fudžeiros"
"Omano Sultonatas (Omanas) – valstybė pietvakarinėje Azijos dalyje, Artimuosiuose Rytuose. Ribojasi su Jungtiniais Arabų Emiratais šiaurės vakaruose, Saudo Arabija vakaruose, Jemenu pietvakariuose, taip pat su Arabijos jūra pietuose ir rytuose bei Persijos įlanka šiaurės rytuose."
girl1 parašė:
siaip omanas irgi priklauso emiratams jeigu kaidomu o ka jus emiratus laikot? jeigu vyras metuose o mergina jauna tai jau iskart barakuda. turetum vyresni vyra kitaip sneketum ;)
nekreipk demesio i kitu nuomones ir nesinervuok ,nieko tokio ,kad su vyresniu prasidejai ,kaip gyvenimas dave taip turi buti ,tau taip skirta buvo ,jeigu ne tu bus kita juk ,o gerai nors pasaulio matei ir buta turi savo ir be rupesciu gyveni .
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai