KriPe parašė:
Uzuojauta. Bet taip idomu, kodel jus 36 sav pradejote gimdyti?
Nes mane skatino... nes negyvas vaikas ar as lavoniuka turejau isnesiot iki 40sav?
KriPe parašė:
Uzuojauta. Bet taip idomu, kodel jus 36 sav pradejote gimdyti?
Nes mane skatino... nes negyvas vaikas ar as lavoniuka turejau isnesiot iki 40sav?
Paukštė. parašė:
Atsiprasau, as nesupratau, galvojau, kad vaikelis mire gimdamas.
KriPe parašė:
Atsiprasau, as nesupratau, galvojau, kad vaikelis mire gimdamas.
Atsiprasau ir as per jautriai suregavau
Paukštė. parašė:
Atsiprasau ir as per jautriai suregavau![]()
Siaubas.... net nusterau visa perskaicius...
Uzuojauta jums didziausia... labai liudna
Bet gal tada kai jus ejot ir dare ta echo buvo dar viskas ok?... gal tik po to leliukui uzsiverze...
Jetus kaip liudna negaliu
Laukianti mažiuko parašė:
Uzuojauta jums didziausia... labai liudna![]()
Aš vakar tai perskaičiusi verkiau ne kartą ir mintyse pasimelžiau už tą leliuką... Ir šiandien dar vis iš galvos tai neišeina, kai tik prisimenu mintyse Paukštei stiprybės linkiu...
Rasela parašė:
Aš vakar tai perskaičiusi verkiau ne kartą ir mintyse pasimelžiau už tą leliuką... Ir šiandien dar vis iš galvos tai neišeina, kai tik prisimenu mintyse Paukštei st…
Tikrai labai baisu...
Saugokim mamytes savo angeliukus... labai labai...
Laukianti mažiuko parašė:
Uzuojauta jums didziausia... labai liudna![]()
Na neimanoma tokiam dideliam kudikiui kuris jau isitaises gimimui perlist per kilpa ir padaryt mazgeli kuris po truputi verzes, jis jau seniai po truputi duso, per virkstele vis maziau kraujo ejo kol uzsiverze, zodziu ekspertai zmogiskai paaiskino, kad po skrodimo vaikas buvo visiskai sveikas ir viskas buvo labai gerai issivyste, vienintele kaltininke virkstele, kuri buvo 2 kart apsisukus aplink kakla ir susimazgius...
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai