dezire222 parašė:
kur jau ne![]()
dar pasiraitai,kaip tas vyras![]()
![]()
![]()
![]()
As labiau i ta boba panasi
storom celiulitinem kulsim
dezire222 parašė:
kur jau ne![]()
dar pasiraitai,kaip tas vyras![]()
![]()
![]()
![]()
As labiau i ta boba panasi
storom celiulitinem kulsim
oodetaa parašė:
Sake dar apie pora savaiciu gyvensiu be jo... Daugiau gyvenime kad bepirkciau ka nors su daug elektronikos...
Dowwl- kartais tie vyrai jau tokie buna... Gudrumu tik toki pavaikt reikiaO kokie fotikam varlej akcija?
Tai va,mes kai skalbimo mašinos ieškojom,pamenu man patiko tos kur daugiau mygtukų ,laikrodukų
,o tas konsultantas ako,nu nu moterim tai patinka,bet paskui buitinė techniką iš taisyklos neišvažiuoja
Tai pirkom visą mechaninę,be jokių ''piribumbasų ''
oodetaa parašė:
Sake dar apie pora savaiciu gyvensiu be jo... Daugiau gyvenime kad bepirkciau ka nors su daug elektronikos...
Dowwl- kartais tie vyrai jau tokie buna... Gudrumu tik toki pavaikt reikiaO kokie fotikam varlej akcija?
Maniskiui tai nieko niekad nereik,lova pirkau viena,saldytuva irgi viena.As jo nei nauju rubu nepriverciu nusipirkt,vaiksto su tarybiniu laiku,nu kaip jo motina sako is kur jis toks yra nesuprantu.
O mano kita drauge juokias sako tu dziaukis kad gali pirkt ka nori bi tik pinigu duod,bet as pasitart noriuir t.t
keletos firmu yra as intike ziurejau,tai nezinau ar cia pardoj yra.As galvoju paprasta Nikon pirkt.Bi tik fotkintu,turejau is airijos parsivezus gera,bet nuskandinau ir atia,tai daugiau brangiu nebepirksiu.
...Simona... parašė:
Vaida,kad žinok nea,kažką sumaišei,nes mano vaikis tik kašiu užsiima,nelanko jis daugiau niekoNieko jam nereikia daugiau,sakė kašio treniruotė halėtų būt triskart dienoj
![]()
tada tikrai sumaisiau arba nusiklausiau kazka nors vardas ir pavarde lyg tokia pat buvo
kaip man seiles istyso pati nevalgius o cia apie tokius skanumynus kalbat
sukirsciau kad galeciau bent kelis hamburgerius ar tortiliju kaip noreciau bet rrr negaliu del vaiko bijau kad nesualergizuotu
Sveikos pleputės
Aš grįžau iš pardžių, dar Dovile tavo uošvienę sutikau maximoje
Gausoje daug kelnių fainų Augustei nupirkau ir papigiai, o kiek gražių berniukiškų marškinukų buvo, bet nepirkau, vdrug mergaitė gims
Pamačiau tokius fainus džinsus, 34 dydžio, galvoju po gimdymo susikūdinsiu ir galėsiu nešiot, bet grįžusi užsidėjau, įlendu
Tai lb gražiai žiūrisi
Kai nebus pilvo ir kojos bus kūdesnės lb gražu bus
Mano pietūs super nesveiki, kava su pienu, javinukas ir pringles čipsai
Vakarienei gaminsiu plovą, jau šimtas metų nedariau
Pamačiau, kad kažkuri daro šnd, tai pakopinau
Tikiuosi ir mažoji princesė valgys
oodetaa parašė:
Susinervinau ir paskambinau saldytuvo meistrui, sakau- is kokios salies siunciates ta detae? Sako- is Pietu Korejos! Nu nx, nesikeikaint, tai kada ja atsius....
Tai blyn parsiųs tau kinietišką detalę,nu ir laikys kaip kinietiška... Negi negalima ko geriau rast ir arčiau... Vot asilų brigada ...
Astonnia parašė:
Sveikos pleputės![]()
Aš grįžau iš pardžių, dar Dovile tavo uošvienę sutikau maximoje![]()
Gausoje daug kelnių fainų Augustei nupirkau ir papigiai, o kiek gražių berniukiškų marškinukų buvo, bet nepirkau, vdrug mergaitė gimsPamačiau tokius fainus džinsus, 34 dydžio, galvoju po gimdymo susikūdinsiu ir galėsiu nešiot, bet grįžusi užsidėjau, įlendu
Tai lb gražiai žiūrisi
Kai nebus pilvo ir kojos bus kūdesnės lb gražu bus
![]()
Mano pietūs super nesveiki, kava su pienu, javinukas ir pringles čipsai![]()
Vakarienei gaminsiu plovą, jau šimtas metų nedariauPamačiau, kad kažkuri daro šnd, tai pakopinau
Tikiuosi ir mažoji princesė valgys
![]()
reiks man rytoj po daktaru i gausa varyt.Mano uosviai netoli gyvena,tai jiem maxima pagrindine parduotuve.
Kas cia yra kad visos plova daro,as irgi plova,nes vakar vyrelis uzsiprase,o sau su dickiu raugintu kopustu sriuba,bet bereikalo jam darauta plova, kad taip sunervavo.
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai