jolanta24 parašė:
einu zinias ziureti,o po to reikes vyruio vakarienei kokios kiausinienes prakepti kai jau parasys kad parvaziuoja![]()
![]()
čiau pakau tada, man jau laikas su šuniuku į parką.. reikia prūžiką paimt, nes jau tamsoka..
jolanta24 parašė:
einu zinias ziureti,o po to reikes vyruio vakarienei kokios kiausinienes prakepti kai jau parasys kad parvaziuoja![]()
![]()
čiau pakau tada, man jau laikas su šuniuku į parką.. reikia prūžiką paimt, nes jau tamsoka..
nu kas cia vyksta db
pavarot moteros
kiekvienna turit savo nuomone, ir ja issakot, bet va upse man nepatinka su savo karstakosiskumu ir kad tuoj pradedi visas varinet i kaire ir i desine
nebuk tokia kaip sitas veidukas
kas biski, tuoj panika, isterija, asaros ir t.t ir panasiai. Niekas gi nesake kad nemyli tu savo Erikucio
del nesiojimo kolkas negaliu atsakyt nieko, gal pripranta, gal nepripranta
bet kad nori meiles tai zinau tikrai
Juk ir mes, moterys, skaniau miegam apsikabinusios vyrus , negu kitam lovos gale
na bent jau man taip mieliau
saskia parašė:
nu kas cia vyksta db![]()
pavarot moteros
kiekvienna turit savo nuomone, ir ja issakot, bet va upse man nepatinka su savo karstakosiskumu ir kad tuoj pradedi visas varinet i kaire ir i desine
nebuk tokia kaip sitas veidukas
kas biski, tuoj panika, isterija, asaros ir t.t ir panasiai. Niekas gi nesake kad nemyli tu savo Erikucio
![]()
del nesiojimo kolkas negaliu atsakyt nieko, gal pripranta, gal nepriprantabet kad nori meiles tai zinau tikrai
Juk ir mes, moterys, skaniau miegam apsikabinusios vyrus , negu kitam lovos gale
na bent jau man taip mieliau
![]()
![]()
![]()
va va,protingas komentaras
saskia parašė:
jau laukiu 5dienio kada galesiu apkabint savo tetuliuka![]()
O tavo tetukas neime tevystes atostogu menesiui? ;)
saskia parašė:
jau laukiu 5dienio kada galesiu apkabint savo tetuliuka![]()
bent jau man labai sunku butu tiek dienu nesimatyti
mes per 4 metu draugyste,musiau esam 3 dienas ilgiausiai nesimate,nu bet tada "ant laido" praktiskai gyvenom
Sunku ir man taip issiskyrinet. kol nedirbo iki tol buvom ilgiausiai issiskyre 10 dienu, dar pacioj pacioj draugystes pradzioj kai as isvaziavau ilt atostogu, bet tada jis man is irl skambinedavo
dar sia vasara kai buvau pas mama, 4 dienas gal ir va ligoninej visa savaite kai negalejo atvaziuot nes dirbo
bet va kenciam
visa tai del musu auksiuko
Na del Upses tai as jau be zodziu.
Upse, zinau kad skaitai vistiek ka mes rasom, tai tavo valia, jei istrynei fotkes, ir nusprendei nebebendraut parasyk ir pasakyk. Bet jei ir neparasysi slapuka pakeisiu
ir gal pagerk ko nors raminamo, nes tau tikrai reik
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai