Indriuka parašė:
as eukalipto tepaliuka pirkaus,tepiau padus,krutine ir nugara.pora naktu ir praejo.sloga,kosulys![]()
As pilu i drekintuva kad maisau su arbatmedzio aliejumi ir ora taip vedinu .padeda slogai tuom kart .
Indriuka parašė:
as eukalipto tepaliuka pirkaus,tepiau padus,krutine ir nugara.pora naktu ir praejo.sloga,kosulys![]()
As pilu i drekintuva kad maisau su arbatmedzio aliejumi ir ora taip vedinu .padeda slogai tuom kart .
Indraaaa parašė:
Galvoju ant nakties kompresa uzsidesi ,silta pusle galvojuidomu kaip maziukas mano pernasa viska
![]()
Prisiminiau viena faina metoda. Kai kosindavau man mama darydavo viraliuka, pienas su tikru kakavos konditeriniu sviestu. Kai kolegos dynukems buvo kritiski kosuliai jis amazone jo rado, tai sake pagelbejo. O del leliuko, jis zinokite ten siltai ir ramiai isitaises. Juk jam truksmas netrukdo, jis nuolat girdi sirdies plakima, aortos pulsa. Plius dar dabar net neturi klausos, tad ir siubavimas jo neerzina, nes net vestiubiuliarinis aparatas (pusiausvyros) neissivstes. Tiesiog plauko ir kojytem bei rankytem plasnoja
Indraaaa parašė:
Geriu spanguoliu arbata ,skalauju su druska ,medu kaip pastiles valgau .nzn ko dar imtis .aisku vakar mane cia sueme is pradziu gerkle o snd jau kosciu .
Liepžiedžiu arbata bandykit viena arbata dar kur galima gyditi gerkle.Purškit gerkle Tantum verde jei skauda.Buna pirkt LT pardese kas vaistais prekiauja.
BiruteSa parašė:
Prisiminiau viena faina metoda. Kai kosindavau man mama darydavo viraliuka, pienas su tikru kakavos konditeriniu sviestu. Kai kolegos dynukems buvo kritiski kosulia…
Negaliu zinokit pieno produktu visai
ir medaus nelabai .bet per prievarta
taip galvoju kai kosti isitempe pilvo raumenys .beto ir skaudeti juos pradejo .tai ir galvoju kaip mazylis tenai laikosi
atrodo kad net tviksi pilve nuo to kosulio .
BiruteSa parašė:
Prisiminiau viena faina metoda. Kai kosindavau man mama darydavo viraliuka, pienas su tikru kakavos konditeriniu sviestu. Kai kolegos dynukems buvo kritiski kosulia…
Aha priminet cocoa butter yra pirkti Holland and barret.Su pienu karštu kosuli gydo.Galima čiulpti kaip medu nuo gerkles skausmo.
Haribol parašė:
Liepžiedžiu arbata bandykit viena arbata dar kur galima gyditi gerkle.Purškit gerkle Tantum verde jei skauda.Buna pirkt LT pardese kas vaistais prekiauja. :bigwink:…
Gerkles jau nebeskauda ,vakar vos prakalbeti galejau .geriau daug arbatu ,skalavau su druska tai snd jau perejo ant valymosi -kosejimo
Indraaaa parašė:
Negaliu zinokit pieno produktu visaiir medaus nelabai .bet per prievarta
taip galvoju kai kosti isitempe pilvo raumenys .beto ir skaudeti juos pradejo .tai i…
Haribol parašė:
Aha priminet cocoa butter yra pirkti Holland and barret.Su pienu karštu kosuli gydo.Galima čiulpti kaip medu nuo gerkles skausmo.
Va kaip sako, jei pieno negalite, tai nusipirkite cocao butter jis be jokiu ten cukru ir ciulpkite gabaliuka atgnybe, kai suerzina kosulys
As per viena diena kosuli issigydziau.Receptas:susmulkinto svoguno galva virinti 15min.uzpylus keliais puodeliais vandens.Po to dar palaikyti 5min.Kai praves ispaust citrina ir idet 1-2 s.medaus.Recepte raso kad gert po pora saukstu kas pora val.As isgeriau iskart puodeli ir nuejau miegot.Sekancia diena pajauciau dideli pagerejima.Sekmes!
lina1977 parašė:
As per viena diena kosuli issigydziau.Receptas:susmulkinto svoguno galva virinti 15min.uzpylus keliais puodeliais vandens.Po to dar palaikyti 5min.Kai praves ispaus…
Apsivemciau
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai