B-Ramunė parašė:
Koks skirtumas kiek as cia tu testu keliu. Turiu ju ir negailiu. Tai kas cia tada man pasakyk jei tokia protinga![]()
![]()
po kelių dienų bus aišku kas nes testas ne iš patikimiausių
B-Ramunė parašė:
Koks skirtumas kiek as cia tu testu keliu. Turiu ju ir negailiu. Tai kas cia tada man pasakyk jei tokia protinga![]()
![]()
_BurBė_ parašė:
Tai zinoma bus matyti. Bet zinai burbe kiek esu dariu nieko panasaus nemesdavo. Na bet gal tiesiok brokas aisku as dar nesidziaugiu
B-Ramunė parašė:
![]()
Man tai jokio. Galite ir kasdien viso ciklo metu kelti. Tiesiog juokinga, kai į klausimą kelinta dpo, pati specialiai neatsakinėjote, nes, matyt, supratote, kad užjuoks merginos, sužinojusiios, jog nuo ov nt daromi ir, maža to, ten dvi II yra matomos.
B-Ramunė parašė:
Garbe zodis man rankos kojos drebet pradejo vakar balta balta buvo dabar stai
Na jei dabar tik 6 dpo, tai netikėčiau... Juostelė siaurutė, o šalia matosi normalaus platumos balta juosta. Tai palinkėčiau kantrybės ir sulaukti bent 10 dpo
B-Ramunė parašė:
Man atrodo cia isdziuvimas
Fabi parašė:
Man tai jokio. Galite ir kasdien viso ciklo metu kelti. Tiesiog juokinga, kai į klausimą kelinta dpo, pati specialiai neatsakinėjote, nes, matyt, supratote, kad užj…
Fabi parašė:
Man tai jokio. Galite ir kasdien viso ciklo metu kelti. Tiesiog juokinga, kai į klausimą kelinta dpo, pati specialiai neatsakinėjote, nes, matyt, supratote, kad užj…
Matai neturiu as kada sedeti istisai telefonia ir nevisada skaitau kas ka raso ir apie ka diskutuoja tad galejau ir praziopsoti klausima. Dabar butent del taves skaitysiu kad tik nepraleisciau tavo klausimo
B-Ramunė parašė:
Na man pakolkas panasu i isdziuvima. Balta juostele matau, bet dar turite daug laiko gal pavirs tikru vaiduokliuku
Plumera parašė:
sveikos, pakartojau testa 10miu. yra 8 dpo (9dp Ovitreles) jus iziurite ka? as realiai matau, aisku vakarinis slapimas ir dar Ovitrele gali but likus
Matosi
svajone94 parašė:
Na man pakolkas panasu i isdziuvima. Balta juostele matau, bet dar turite daug laiko gal pavirs tikru vaiduokliuku![]()
Reiks laukti ;-)
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai