vaidulkka parašė:
esu mergytes esu, tik su mazgium apsirgom, tai nekyla rankos rasyti, siandien jau geriau truputuka![]()
sveikit kuo greiciau
vaidulkka parašė:
esu mergytes esu, tik su mazgium apsirgom, tai nekyla rankos rasyti, siandien jau geriau truputuka![]()
sveikit kuo greiciau
icevice parašė:
sveikit kuo greiciau![]()
bandom
kaip tavo papuliai?ar geriau jau?
vaidulkka parašė:
bandomkaip tavo papuliai?ar geriau jau?
nieko gero
skauda dar vis,bet jau geriau
nusipirkau tos padelius kur saldyt,sildyt reik.tai va ir zaidziu.pries maitinima sildau,po saldau.buvom ligoninej snd del liezuvelio vaiko,bet sake siuntimo reik.ale tai cia operacija kuria daro plastikos chirurgai
net juokas paime kaip pasake
tai issius jie laiska pas gp kad israsytu ta siuntima
bet gerai kad dar svori pamatavo
4.300 db
tai priaugom 800g per menesi
icevice parašė:
nieko geroskauda dar vis,bet jau geriau
nusipirkau tos padelius kur saldyt,sildyt reik.tai va ir zaidziu.pries maitinima sildau,po saldau.buvom ligoninej snd del liezuvelio vaiko,bet sake siuntimo reik.ale tai cia operacija kuria daro plastikos chirurgai
net juokas paime kaip pasake
tai issius jie laiska pas gp kad israsytu ta siuntima
bet gerai kad dar svori pamatavo
4.300 db
tai priaugom 800g per menesi
![]()
vaje, kaip jie tamposi del to liezuvelio, ten gi greitai...
bent jau suzinojai, kiek priaugot ir kad pienuko uztenka
vaidulkka parašė:
vaje, kaip jie tamposi del to liezuvelio, ten gi greitai...bent jau suzinojai, kiek priaugot ir kad pienuko uztenka
![]()
na tikrai,cia bent vienas pliusas,nes labai idomu buvo suzinot svori
ir siaip dar prie aparaciuko kazkokio pajunge,ten gal spaudima ar kazka matuoja.pasiklause sirdeles,viskas sake gerai
o del to liezuvio tai tiras kosmaras.viena mamyte sake kad net pas dantista kabinete pakirpo jos vaikui,tik nzn kokio amziaus jis buvo
icevice parašė:
mes tai is vis pasiskambinom cia naujoj vietoj i centra,tai zodziu sakom 6 sav apziuros reik,tai sako mes nedarom,tik 8 sav ir tai gali veluot.tipo jei norit atvaziuokit nuo 9 iki 11 treciadieni tada tik daktaras buna,tai gali paziuret maziuka.zodziu dirba jie 2 val per savkosmaras.paklausem del liezuvio,tai ale gp turi israsyt siuntima.o pries tai sake kad tos daktarytes israso.nesamone kazkokia
tai ta 6sav apziura turi daryt tavo gp.bent jau mum taip yra.tuo paciu turi priregistruot prie tos gp vaika
yra specialus helth centrai,ten yra tam tikros valandos kada gali nuvykt ir apziuri ten vaika jei tau kas neaisku.
man tai dar klausimas kada man reiks pas kokias mw eit ar sure start centre?nes man nieks neskambina,nieko nesako..kai buvo sesele 2sav taip ir daugiau nieko.sako paskambinsim,pasakysim kada tau ateit i sure start centre ir kraujo rezultatus pasakysim.bet taip ir neskambina
icevice parašė:
vajej vajej,na ir vargelis tau.o Eimantukas ima soskute,ar neduodi? kartais maziukai tiesiog nori kad burnelej papas butu,o ne valgyt.maniskis ir dar kaip visai kleckas buvo kisosi pirstinytes,bet kaip duodi papuli,tai pora gurksniu,o po to ti siaip ciulpia,o nevalgotai jei taip budavo,as jam soskele duodavau ir viskas gerai
tik aisku mano budavo kad uzvalgo kokia 15 min,bet taip gerai traukia beveik pe sustojimo,o tada jau zaidimas prasideda
man ir mw sake duot is abieju,bet jei neisvalgys vienos,o kita duosiu ir dar kitoj paliks pienelio,tai gal tada nelabai gerai.na net nzn.siaip sako jei uztenka vienos krutie pienelio,tai maitini is vienos,jei neuztenka,duodi ir kita
o diena as maziu daznai maitinu
kaip tik pabunda taip ir kisu papuli
![]()
duodu as jam ta soske bet jis jaucia turbut kad ne papukas.biski paciulpia ir po to spjauna,verkia,arba traukia is visu jegu net su garsais ir niurzgia
tada duodu krutine,pavalgo 5min ir vel snaudzia..vargelis man
as tai nepergyvenu kad lieka kitoj krutinei pienelio,nes pasitikiu tom mamytem kurios sako kad krutine prisitaiko prie maziuko.kiek istraukia,tiek gaminasi
mano maziukas valgo po valanda laiko,aisku su pertraukom
icevice parašė:
ziauriai greitaibeje Eimantuka su 3 savaitelem
gaunat jau gal kokias pasalpeles?
aciu
dar neparejo atsakymas nei benefitu nei taxu.vis dar laukiam
muotriska parašė:
tai ta 6sav apziura turi daryt tavo gp.bent jau mum taip yra.tuo paciu turi priregistruot prie tos gp vaikayra specialus helth centrai,ten yra tam tikros valandos kada gali nuvykt ir apziuri ten vaika jei tau kas neaisku.
man tai dar klausimas kada man reiks pas kokias mw eit ar sure start centre?nes man nieks neskambina,nieko nesako..kai buvo sesele 2sav taip ir daugiau nieko.sako paskambinsim,pasakysim kada tau ateit i sure start centre ir kraujo rezultatus pasakysim.bet taip ir neskambina
gp,sako kad nieko jie neziuri,o tam centre tai tik val su puse per sav galima
pieva kazkokia
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai