Meshka parašė:
Liuks, kad gausit vaistuku skirtu siai problemai spresti! Naudojant visa kompleksa priemoniu tikiu kad pavyks isnesioti leliuka visus 9 men.![]()
Kad Dievuliui i ausi..
Meshka parašė:
Liuks, kad gausit vaistuku skirtu siai problemai spresti! Naudojant visa kompleksa priemoniu tikiu kad pavyks isnesioti leliuka visus 9 men.![]()
Kad Dievuliui i ausi..
Meshka parašė:
Kad ten ne tiesiogiai galima lyginti tuos mg, nemoku paaiskinti, bet magnis ne toj pacioj cheminej sudety lyg abiejose vaistuose:
Na magneB6 aš geriu po 1-2 tabletes per diena
Dėl diasporal jei naudodiau tai tikrai sakė vieno parkelio neužtektų
kai sakiau kad geriu diasporal tai sakė tada kokius tris kart per diena gerti
tryskaktusai parašė:
Kraujas magnio trukumo nerodo, bet vis tiek vartoju, siand gyd paklausiu, kokia doze man reiktu. Utrogestana irgi vartoju 100 nakciai, kraujas rode sestad 193 nmol,…
Kiek laiko naudosit prg ?
ar jums taip pat visam nėštumui paskyrė ?
Sunrise parašė:
Na magneB6 aš geriu po 1-2 tabletes per diena![]()
Dėl diasporal jei naudodiau tai tikrai sakė vieno parkelio neužtektųkai sakiau…
Na gydytojas geriau zino
Bet jeigu geriant Magne B6, visvien gimda kieteja, galbut magnio visgi truksta. Pabandykit Diasporal pamixuoti su Magne B6, arba Magne B6 didesne doze pagerti, galbut bus maziau kietejimu
Sunrise parašė:
Kiek laiko naudosit prg ?ar jums taip pat visam nėštumui paskyrė ?
![]()
Jop, bandem 13sav letai po truputi mazint ir nutraukt, bet pakraujavau ir db iki galo jau
Meshka parašė:
Na gydytojas geriau zino![]()
Bet jeigu geriant Magne B6, visvien gimda kieteja, galbut magnio visgi truksta. Pa…
Aš kartais taip darau
ryte tablete, vakare diasporali nes turiu ir to ir to
tryskaktusai parašė:
Jop, bandem 13sav letai po truputi mazint ir nutraukt, bet pakraujavau ir db iki galo jau![]()
Bliamba man kažkaip nenori skirti progesterono mano nėštumą priziurintis gydytojas.. aš dar kažkiek jo turiu, bet norėčiau vis tiek toliau ji ilgiau vartoti..
Sunrise parašė:
Bliamba man kažkaip nenori skirti progesterono mano nėštumą priziurintis gydytojas.. aš dar kažkiek jo turiu, bet norėčiau vis tiek toliau ji ilgiau vartoti.. :)…
As toliau perku vaisingumo klinikoj, sake nebus bedu kiek reikes
Sunrise parašė:
Bliamba man kažkaip nenori skirti progesterono mano nėštumą priziurintis gydytojas.. aš dar kažkiek jo turiu, bet norėčiau vis tiek toliau ji ilgiau vartoti.. :)…
Sunrise, pas koki gydytoja lankotes nestumo metu?
tryskaktusai parašė:
As toliau perku vaisingumo klinikoj, sake nebus bedu kiek reikes
Aš matai Šiauliuose gyvenu, o dariausi Vilniuj
bet mano mama gyvena Vilniuj tai šiandien buvo nuėjus iki Northway klinikos tik jau nebedirbo ten niekas, rytoj eis vėl, gal parduos jai, pasakys kad lankiausi pas juos
Meshka parašė:
Sunrise, pas koki gydytoja lankotes nestumo metu?![]()
Aš lankausi pas gydytoją Anužį, Šiauliuose gimdymo skyriaus vedėjas
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai