2017.08.13 14:25 (prieš 8 m.)
Evita007 parašė:
Va va, korteles ji man irgi dar nieko nepilde, sakė pildys siandien bak.. na pažiūrėsim kaip ji pildys ir kaip už si 3 susitikimą mokėjimai bus. Bet kad net is vis …
Drauge sake, kad administratore, kuri kopijas dare, kortelej rado tik embrionu lapa, tai vat tiek ir irodymu, o kokie vaistai, kokios dozes buvo skirtos, kokie foliai ir punkcijos info - nieko. Tai viskas is lempos buvo daroma. Mano ta drauge tokia svelni geriete, nieko pati nesidomejo, tai nieko ir K nesake, kad pinigus i chalato kisene deda, nu ir blogai dare, viska mate, bet tylejo, toks zmogus tiesiog, tai gal ir pasinaudojo, o pas drauge situacija lb nekokia, nes rezervas lb mazas ir kiek ji pati atsimena, kad dozes gonalio buvo dideles, o ispunktavo tik 2 kiausialastes, jokio kibimo, tai db tokia info G butu naudinga kuo tikslesne bandant dar karta.
Del G tai norejau dar paminet, kad as pas ji iui dariau bogdanskienes kl, kuri lb paprasta, ir klausiau as G, kur man geriau butu ivf daryt, nes netikejau iui ir planavau jau ivf, tai jis man taip netiesiogiai uzsimine, kad naujausia ir geriausia labe db yra santarose ir kad kainos normaliausios, tad jis tikrai nesiule man nei bogdanskienes, nes nu matos ir taip, kad lieva ta klinika, nei bak'o, nors manau, kad bak'e jis daugiau uzdirba negu kitur, bet pats turbut supranta, kad dirbt sunku, kai puse proceduru nedaro bakas, o kainos neatitinka net musu ispustos rinkos