Citrinka parašė:
labuka.o kiek kainavo tau ivf trumpas protokolas?
Sveika, atsakiau i az
Citrinka parašė:
labuka.o kiek kainavo tau ivf trumpas protokolas?
Sveika, atsakiau i az
kama27 parašė:
Merginos,o pas kuria gydytoja geriau man eiti,nebuvus nei pas viena.. as pas U, ar pas V.. bet esu labai jautri, imu viska i galva,tai kazkaip bijau as pas U..
pas bet kurią gydytoją einant reikia, kad emociškai būtum rami, ir galvoje viskas tvarkoj, jokio streso.
Tau reikia prof gydytojos, o ne mamytės.
U tavęs nepaguos, bet jos kompetencija aukštesnė.
Saulis parašė:
pas bet kurią gydytoją einant reikia, kad emociškai būtum rami, ir galvoje viskas tvarkoj, jokio streso.
Na baisiausia,kad nepradetu visaip zeminti..nes ir taip skaudi tema del ko jreioiames,o prisiskaiciau visokiausiu komentaru apie ja....:/
kama27 parašė:
Na baisiausia,kad nepradetu visaip zeminti..nes ir taip skaudi tema del ko jreioiames,o prisiskaiciau visokiausiu komentaru apie ja....:/
sukandus dantis ėjau, pradžioj nelengva, paskui pripranti.
Aš ja pasitikėjau, klausiau, ką liepė tą dariau. Klausimus pasiruošdavau, kvailų neklausinėdavau...
Saulis parašė:
Klausimus pasiruošdavau, kvailų neklausinėdavau...
o kaip zinoti kuris klausimas nekvailas,mums vienaip atrodo gydytojams kitaip
Sveikos merginos... Gal kuriai reikia. turėjom ne vieną IVF. Liko vaistukų FRAXIPARINE 0,3 ml 15 vnt. Galioja iki 201702. Parduočiau po 2 EUR. Jei kam reikia rašykite asmeninę žinutę. Vilniuje atvešime nemokamai.
Visoms linkiu didžiausios sėkmės. Gaudykite savo stebuliukus
Sigita23 parašė:
Sveikos merginos klausimas toms kas leidosi vaistus DIPHERELINE puse metų. Kokia buvo savijauta? Ar tikrai bloga savijauta?
Iš merginų pasakojimų tikrai ne kazka... O kas tau juos skyrė? Dėl endo po LP? Ar prieš IVF?
Yra dabar nauji vaistai Vissanete ir po LP su 3-4 st jie kompensuojami valstybės.
Merginos po jų ir natur pastoja
ir savijauta kur kas geresnė... O nuo diferelino sakė kitoms ir dantys sujautrejo ir pan...
Šiaurės saulė parašė:
Iš merginų pasakojimų tikrai ne kazka... O kas tau juos skyrė? Dėl endo po LP? Ar prieš IVF?
Man gine skyre,bet dar eisiu pas viena gydytoja. Visannete man nepadeda :/ mano endometrioze per daug baisi jau.
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai