MiMark parašė:
As tikimybiu tikrai nzn, bet manau reikia ziureti i tai pozityviai ir but optimistiskai... Zinau, kad tai labai labai sunku, bet visgi reikia nusiteikti i gera, tik…
aciu
MiMark parašė:
As tikimybiu tikrai nzn, bet manau reikia ziureti i tai pozityviai ir but optimistiskai... Zinau, kad tai labai labai sunku, bet visgi reikia nusiteikti i gera, tik…
aciu
Edituske parašė:
Na ka mergaites, man vakar atliko IUI, ziuresim kaip cia viskas bus si menesi, abu sveiki kaip ridikai, gal sakau tik to ir reikejo...
Atsiprašau, kad klausiu, bet kas yra IUI?
Diluze parašė:
Atsiprašau, kad klausiu, bet kas yra IUI?![]()
As irgi tiksliai nezinau kas tas IUI
, bet is Edituskes komentaru, kiek skaiciau, tai jai ten nesiseka, uztat dare IUI
Bet stengiuos palaikyt ja kazkaip is savo puses...
Edituske parašė:
Gal kuri zinot, kokia tikimybe is pirmo karto??? Siaip abu jokiu bedu neturim, abu sveiki, viskas puiku, bet va nekimba ir viskas ;(
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu
jau beveik puse metu ir mes planuojam, bet neuzkimba, tai nusprendziau pasitikrinti, galvoju blogiau juk nebus
tai va, pasirodo mano gimda yra arciau nugaros, tai po mylu mylu reik ant pilvo pagulet, o ne ant nugaros ir juo lab kojas pakelus, kaip as darydavau
ir dabar kaip tik ciklo vidurys, tai kas dvi dienos einu pas gine ir ji su echoskopu stebi kada ivyks ovuliacija, nes pagal viska ji turejo buti pirmadieni, bet dar neivyko. Tai labai dziaugiuosi, kad nuejau
Colliukke parašė:
Is tikro vakar nakciai lb mazai ir tik ant lupu pasitepiau i vidu ne. Na bet sian tada netepsiu... nes man tas perstejimas ir niezejimas nestipreja... net kai apie …
Su medetku nuoviru arba mixtura i vonele isileist prauskis veiksminga nuima uzdegima,su soda irgi gali praustis man pries pastojus buvo prasideje su soda issigydziau gan greit
Edituske parašė:
Intrauterininė inseminacija - tai dalinis dirbtinis apvaisinimas. kai vyro sperma paimama atrenkami gyvybingiausi spermatozoidai ir suleidziami tiesiai i gimda ovul…
zinai,jei jau nelemta dar vaikiuka turet,tai ir nei dirbtinis apvaisinimas,nei insiminacija nepades,taip kad jei nepavyks,perdaug neimk i galva,nes viena diena tikrai ateis
Mabelle parašė:
neatidėliok tokių dalykų.. Nueik prieš kelionę.. nes gali viskas "paaštrėti", o jei kaip sakai, gali lauktis, tai nerizikuok, bet koks uždegimas TURI būti gydomas :…
na gaila, kad ir kaip noreciau nueiti neiseina, nes savaitgali gine mano nedirba, o ryt man niekaip neiseina... nemanau, kad cia uzdegimas, nes kol apie tai negalvoju tai nieko ir nejauciu apart padidejusiu KB, o kai prisimenu ir va pradedu jausti...
manau cia tiesiog nutrynimas myliuko metu, nes cia vienu metu labai labai jau stengemes tai gal jau ir per daug buvo...
aciu mergaites uz rupesti...
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai