Irmuke1987 parašė:
nu pati labiausia laukiu tos akimirkos-kol musu maza kurineli uzdes ant krutines![]()
exx..
Irmuke1987 parašė:
nu pati labiausia laukiu tos akimirkos-kol musu maza kurineli uzdes ant krutines![]()
exx..
linutee parašė:
blem, aš ir linkstu link jos, tik bijau, kad ant manes negražiai ji atrodysžinai kaip ant modelio tai ohoho kaip gražu, o kai pati apsirengi ne visad taip gražu būna
![]()
![]()
va va,kad reikia matuotis....uztai as ir neperku rubu is interneto.....nes ant savo kuno gali ji visai kitaip atrodyt.....
Irmuke1987 parašė:
va va,kad reikia matuotis....uztai as ir neperku rubu is interneto.....nes ant savo kuno gali ji visai kitaip atrodyt.....![]()
aš tai dažnai rūbus perku internetu
tik čia ta medžiagytė kitokia nei kad šeip perku rūbus, tai dėl to baisoka
na bet kas nerizikuoja tas negeria šampano
visada galima grąžinti
linutee parašė:
aš tai dažnai rūbus perku internetutik čia ta medžiagytė kitokia nei kad šeip perku rūbus, tai dėl to baisoka
na bet kas nerizikuoja tas negeria šampano
visada galima grąžinti
![]()
Irmuke1987 parašė:
![]()
tik reikia išsimatuoti, kad tinkamą dydį išsirinkt
nes nusimato ir krikštynos ir vestuvės, tai pravers man ši suknelė manau
linutee parašė:
tik reikia išsimatuoti, kad tinkamą dydį išsirinktnes nusimato ir krikštynos ir vestuvės, tai pravers man ši suknelė manau
![]()
tai beabejo.....
na man jei reikia ant kokio baliaus tai visada iki lenku palekiam-ten uz max 200zlotu ziauria suknele gali nusipirkt....kai seses sausi buvo tai aisku jau man nestukei reikejo tai neradau,o siaip jei buciau buvus ne nescia tai 150 zlotu tokiu groziu
Irmuke1987 parašė:
tai beabejo.....na man jei reikia ant kokio baliaus tai visada iki lenku palekiam-ten uz max 200zlotu ziauria suknele gali nusipirkt....kai seses sausi buvo tai aisku jau man nestukei reikejo tai neradau,o siaip jei buciau buvus ne nescia tai 150 zlotu tokiu groziu
![]()
tikiu
bet šita suknutė mano irgi nėr brangi pagal mane
100 lt suknutei labai normali kaina
linutee parašė:
tikiu![]()
bet šita suknutė mano irgi nėr brangi pagal mane
100 lt suknutei labai normali kaina
![]()
ne tai as ir nesakau,kad brangi,bet siaip va kaip vestuvem tokia puosnia tai lenkuose nusipirkt galima....aisku kaip mum tie lenkai tas pats kaip kaunas tai bepigu man ir kalbet
Irmuke1987 parašė:
ne tai as ir nesakau,kad brangi,bet siaip va kaip vestuvem tokia puosnia tai lenkuose nusipirkt galima....aisku kaip mum tie lenkai tas pats kaip kaunas tai bepigu man ir kalbet![]()
nu jo
aš tai nė kart nebuvus apsipirkti lenkuose
linutee parašė:
nu joaš tai nė kart nebuvus apsipirkti lenkuose
![]()
tai zinai kai tau dar nuo vilniaus gi galas iki cia....tai nelabai ir verta taip paemus jei nedaug ko reikia....
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai