burbė. parašė:
pavydas![]()
Nu jooo
burbė. parašė:
pavydas![]()
Nu jooo
Vetgirl parašė:
O Reda parodyk savo grafikuti ?![]()
Kad as nematavau nei bkt nei ov testukus dariaus
tiesiog po mm praejus dienai pradejom kas antra diena myliukus daryt
pries ov ir per ov tai iseiles dvi dienukes ir viskas.. dar po ov kokius 3 kartus kas antra diena ir tada laukem rezultato
tik skirtumas tarp ano ciklo ir sio kad visiskai negalvojau apie planavima, nusiteikiau vos ne iskart kad nepavyks ir kai grisiu balandi i lt reiks nueit pas daktaru.. nestebejau savo kuno po ov ar ka pamaudzia ar ne.. tiesiog gyvenau iprasta gyvenima
ir va mm diena pasidariau testuka nes vaziuosim i zaidimu aikstele su vaiku tai nezinojau ar galesiu kartu su juo ciuozinet ir karstytis
tad maziau minciu apie planavimus ir pavyks tikrai
WhiteMouse parašė:
Reda, isduok paslapti ka darei kitaip gal?Zinau,kad ir dumeli patrauki, tai gal visiskai metei?
O gal atvirksciai, gyvenai kaip iprastai?
Atsakiau pries tai zinutej
reda89 parašė:
labas rytassnd mm diena
neistveriau iki ryt ir sugadinau ir is laimes net apsiverkiau
tai puse6 ryte sokau pas vyra i lova su testuku
![]()
Kaip dziugiu ?❤
WhiteMouse parašė:
Tikriausiai del to,ka tipo jos nbeplanuoja, o kalbasi apie nestumo ypatymus...nuo pat ryto cerberis jau stebi mus
![]()
Juokas per asaras ??
siandien turejo buti vos 4dpo, bet ryte pasirode kraujo kresuliukai
panasu, kad tai mm, nors jos man siaip prasideda nuo vos vos roziniu isskyru, ne nuo raudonu kresuliu. jau antras ciklas is eiles, kai po ov iskart ateina mmm. merginos, kokie hormonai buna kalti del trumpos dpo fazes?

Visa savaite jau galva stipriai skauda bet as galvoju nuo tu vaistuku nes sake gali buti salutinis poveikis net nezinau leksiu pirmadieni kartoti tyrimu ir hcg bet toks testas ryskutis . 
Melisaa parašė:
Sveikos esu šoke mm veluoja savaite laiko, nesidariau testu nes nesitiki velavo ir praita menesi man jos. Dbr vaziavau i parduotuve sakau reik testa pasidaryti kat…
Sveikinu!!!!
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai