Rozyte16 parašė:
Nu ov testas labai anksti sakyciau parode teigiama, nes pries persileidima 11cd budavo teigiamas, turbut issireguliavo ciklas, tai viskas greiciau vyksta dabarl…
Dabar atsipalaiduokite
viską jau padarėte per ov, mėgaukitės ramybe
Rozyte16 parašė:
Nu ov testas labai anksti sakyciau parode teigiama, nes pries persileidima 11cd budavo teigiamas, turbut issireguliavo ciklas, tai viskas greiciau vyksta dabarl…
Dabar atsipalaiduokite
viską jau padarėte per ov, mėgaukitės ramybe
Merginos, o man po p... tiketis tokio pat ciklo ilgumo? Ar gali but isvis skirtingai viskas? Mastau, kada pradet ot daryt... normaliai pradeciau daryti kokia 16cd, bet jei ciklas drastiskai sutrumpejo, tai 16cd jau bus per velu
Et, sujauke tas p.. viska
tik pradejau savo kuna pazinot, o dabar vel viskas nuo 0
sstefax parašė:
buvau pas ji pries 2sav, tikrai patiko bet kaina nemaza tikrai 85e uz echo ir konsultacija trumpa![]()
Jeigu esi prisirašiusi į jų kliniką, tuomet, konsultacija ar dar menki tyrimai yra nemokami. ?
justyteee parašė:
Sveikutes. Na va vaisingos isskyros pas mane. Kaip manot ov nejauciau, turetu but po poros dienu. Ar galiu uzkibt? Pakelus kojytes palaikiau ;)![]()
Na bent man pirma karta kai laukiausi tai po meiles laikiau kojas iskelus ir uzkibo, kai antra karta meginom pastoti du ciklus koju nekeliau ir nieko, o va per trecia atsiminiau tai po kiekvienos meiles zvake darydavau ir pavyko
Gal sutapimas, o gal ne
Linkiu,kad ir Jums tai padetu:)))
Vėja_ parašė:
Na bent man pirma karta kai laukiausi tai po meiles laikiau kojas iskelus ir uzkibo, kai antra karta meginom pastoti du ciklus koju nekeliau ir nieko, o va per trec…
aš manau , kad žvakė ir man padėjo
o vyras juokėsi ką ąš čia darau
nematomaaa parašė:
aš manau , kad žvakė ir man padėjoo vyras juokėsi ką ąš čia darau
![]()
Juokiasi tas kas juokiasi paskutinis
as ir zvake tikiu. O kiek laiko laiket?
Vėja_ parašė:
Na bent man pirma karta kai laukiausi tai po meiles laikiau kojas iskelus ir uzkibo, kai antra karta meginom pastoti du ciklus koju nekeliau ir nieko, o va per trec…
Aciukas
daug esu girdejus kad padeda, nu o gal sutapimai. Tai kodel gi nepabandzius
justyteee parašė:
Juokiasi tas kas juokiasi paskutinisas ir zvake tikiu. O kiek laiko laiket?
pora minučių gal, o paskui gulėdavau nejudėdama
nematomaaa parašė:
pora minučių gal, o paskui gulėdavau nejudėdama![]()
As tai 10min kazkur,o paskui dar guledavau pagalve pasikisusi
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai