Kristinele86 parašė:
As gydytojos klausiau, aspirinas nepakenks profilaktiskai, vienom uztenka tik jo, kitom dar ir leidziamu i pilva reikia.
Jaucu ir as gersiu,aisku is pradziu reiketu sulaukti neatumo
Kristinele86 parašė:
As gydytojos klausiau, aspirinas nepakenks profilaktiskai, vienom uztenka tik jo, kitom dar ir leidziamu i pilva reikia.
Jaucu ir as gersiu,aisku is pradziu reiketu sulaukti neatumo
.LAIME-LAIME. parašė:
Jaucu ir as gersiu,aisku is pradziu reiketu sulaukti neatumo![]()
Kai kur skaiciau, kad net rekomenduoja pries nestuma pradeti gerti
taip kad galite pradeti jau, tikrai turi buti laimingas sis cicklas
Salvuks parašė:
Zinokit keistai, pasitvarkiau namie, strenas pradejo skaudet kail per mm ? toks isskyru padaugejo, jau buvau begus i wc paziuret ar neprasidejo, arba cia paranoje m…
Isskyru turi buti jos vadinamos leukoreja nesciuju isskyros tai pirmas zenklas kai moteris pastoja.
Kristinele86 parašė:
Na pvz pas mane visi kresejimo rodikliai geri, bet as itariu, kad man nestumo metu sutirsteja kraujas ir del to persileidziu, todel dabar pati pradesiu gerti, tikiu…
Turite pradėti gerti kuo greičiau, nelaukti... Jeigu planuojate gerti. Rekomenduoja bent mėnesį prieš pastojimą gerti.
Ir geriausia gerti apie 18 val, geriausiai savinasi.
Gerti iki 36 savaitės.
Jeigu pradedate gerti savarankiškai, turėkite aiškius ir svarius argumentus ginekologui. Manęs visi gydytojai klausia, kodėl vartoju ir kas paskyrė.
Salvuks parašė:
Rapi preg man atro rodo 7 10 d po apvaisinimo, siand pirkau tai rase taip, o jautrumo niekur nera uzrasyta
As ir ziurejau neraso jautrumo galvojai kad as tik nematau
Sarunyteee parašė:
Isskyru ir pas mane pagausejo, kiekviena karta begu i WC tikrinti, ar neprasidejo mm... o kaip su kitais garsiaisis nestumo pozymiais; pykinimu, pervargimu ir pan? …
Man yra, as siand 5kartus ejau prigult per 2val tvarkydamasi namus, ir jau 7vakaro miego noriu, o ryte labai silpna, neismiegojus jauciuos ?
Salvuks parašė:
Man yra, as siand 5kartus ejau prigult per 2val tvarkydamasi namus, ir jau 7vakaro miego noriu, o ryte labai silpna, neismiegojus jauciuos ?
Dabar kuo daugiau ilsetis iki antro trimestro ir daugiau galvoti apie teigiamus dalykus ;)
lina19863 parašė:
As ir ziurejau neraso jautrumo galvojai kad as tik nematau
Tikrai neraso, isgy visa paki isieskojau ? man tik del krutines idomu pasidare, ji nebetaip skauda kaip praeitom dienom, arba as jau pripratau prie to skausmo
Sarunyteee parašė:
Isskyru ir pas mane pagausejo, kiekviena karta begu i WC tikrinti, ar neprasidejo mm... o kaip su kitais garsiaisis nestumo pozymiais; pykinimu, pervargimu ir pan? …
Man irgi jokiu pozymiu, nei pykinimo, nei krutu skausmo.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai