_BurBė_ parašė:
Labai apsimokavaistiniu ot brangus ir niekam tike
![]()
Kodėl niekam tikę? Kas su jais blogai?
Visada pirkau tik iš ten. Gal dėl to ir nesisekė...
_BurBė_ parašė:
Labai apsimokavaistiniu ot brangus ir niekam tike
![]()
Visada pirkau tik iš ten. Gal dėl to ir nesisekė...
S. v. a. j. o. n. ė parašė:
Bet jau kaina![]()
As is amazon parsisiunciau 50 ot ir 10 nt uz 11 euru
![]()
Vaistinej brangiausia ir ot sako ne kokie, is LT internetiniu parduotuviu pigiau, o is amazon is vis pigu.
Mūza parašė:
Merginos, sunkoka susigaudyti su OV testukais. Matydavau, kad ir kitos planuojancios keldavo ir daug vaiduokliaudavo, bet kai pati pradejau darytis kazkaip sunku ve…
man pagal cikla penktad turetu buti. bet irgi sie tokie idomus...
Price parašė:
Nes kiek teko sekti ovuliacijos testu tema panos vargsta su jais. Labai neaiskus atsakymai ju. Sunku interpretuot
Price parašė:
Man atidavus buvo draugė 5 vnt iš vaistinės. Visi buvo vienodo ryškumo-teigiami... Nu tai baisiai informatyvu
TylusLaukimas parašė:
Man atidavus buvo draugė 5 vnt iš vaistinės. Visi buvo vienodo ryškumo-teigiami... Nu tai baisiai informatyvu![]()
Manau jie per jautrus normaliam organizmui. Kai kurioms tokie geriau būna
man irgi šitie visi iš eilės teigiami būdavo.
Barbee parašė:
Kas cia per atmosfera 🤔 nesigilinsiu. . Nu kas si menesi tikisi gandru sulaukt labai labai? 😊 gadinat testus? As taip aktyviai sportuot pradejau kad muset ir nesci…
Labas. Aš laaaabai tikiuosi šį mėn pagauti lelių. Sausio 20d mano 30metis, nt gadinsiu sausio 18d ir tikesiuos stebuklo
Barbee parašė:
As visada sportuoju bet gal nereguliariai..buna su pertraukom.bet sakau siemet reikia dar daugiau judesio..bet jei butu mazylis tada judesio netruktu 😁 pasiilgau to…
Aš irgi sportuot pradėjau ir nuo sausio 1d mityba prisižiūrėti :)) minus 2kg jau, nes valgau mažom porcijom ir nebekemsu į save desryciu, suriuku, keptos duonos, cipsu :))
jununuj parašė:
Na as tokio ryskumo kai pamaciau , daugiau ir nebegadinau NTmanau galima jus sveikinti. Palinkeciau maziau streso jums
maziau apie tai galvoti ir sekmingai a…
O kaip manot ar gali būti jog ginekologe dar nematys nestumo? Kadangi juostele dar neryski? ☹️
Milenuka parašė:
O kaip manot ar gali būti jog ginekologe dar nematys nestumo? Kadangi juostele dar neryski? ☹️
As pas gyd. pasirodziau 7-8 savaite tik, leidau ramiai nuomininkui tvirtintis gimdoje
o siaip puslyte turetu matytis, bet tik tiek. Maziau stresuokite ir ramiai laukite
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai