Saulute 1 parašė:
Sveikos,as vakar dariausi,taip pat mete vaiduokliuka,vakare lyg ant tualetinio pop.matesi rusvu tepimu.nakti nieko,turejo ateit mm pries tris dienas.db tepimas su s…
Pramuš mm tieisog ir tiek 😊
Saulute 1 parašė:
Sveikos,as vakar dariausi,taip pat mete vaiduokliuka,vakare lyg ant tualetinio pop.matesi rusvu tepimu.nakti nieko,turejo ateit mm pries tris dienas.db tepimas su s…
Pramuš mm tieisog ir tiek 😊
Cinderella. parašė:
Jolanciuxe - atsakysiu Jums čianesisaugojom ir gydytoja jokių rekomendacijų nedavė nes tai yra natūralu. Sakė daugumai pirmas kartas pirmas nėštumas taip ir būn…
Tai vat, kad ne pirmas.. O ketvirtas jau. Turiu 2 mergytes, trecias nesivystantis 15 sav ir db va tas mazas/greitas pabegimas... Tidel ir uzklausiau taip 🤔
Tik_su_viltim parašė:
Žinoma, kantrybės 0.. Kad nemest iškart riebiai € į balą, pabandžiau Norfinį 10 mIu. Aiškiai baltas...![]()
Dar anksti nurasyti, man gydytoja sake be 12-14 dienu po ov. Net negadinti testu, nes implantacija gali ivykti ir 6-12 diena
Tik_su_viltim parašė:
Žinoma, kantrybės 0.. Kad nemest iškart riebiai € į balą, pabandžiau Norfinį 10 mIu. Aiškiai baltas...![]()
Kol mm nera, tol nenurasykit 😉👍
Magicgirl7 parašė:
Dar anksti nurasyti, man gydytoja sake be 12-14 dienu po ov. Net negadinti testu, nes implantacija gali ivykti ir 6-12 diena
Tikrai taip! Man testas per pirma velavimo mm diena buvo neigiamas, o teigiamas buvo tik 4 velavimo diena.
noriunoriu parašė:
Makštyje 👌
O kelinta cd parodė teigiama?
JolitaVai parašė:
merginos kuriom taip buvo , bioheminis nestumas ar kaip ten vadinasi . po Kiek laiko issivale? nes man sendien 4 die a o dar niekas nevyksta
Menesines tik velavo gal 4-5 dienom ir pramuse..
Ponia B. parašė:
O kelinta cd parodė teigiama?
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai