JTina parašė:
Sveika. Pagal programėle balandzio 3/4dienom nelaukiu 🤞
Yra kaskokiu pozymiu?ir kada nt gadinsit?
JTina parašė:
Sveika. Pagal programėle balandzio 3/4dienom nelaukiu 🤞
JTina parašė:
Vakar labai speneliai vakare sukietejo kai vilkaus naktinukus, nors pas mane jie įdube yra. Šiaip labai maudžia pilvą. Naktį visą varčiaus nes vis skaudėjo. Išskyr…
Aha man krutine sunki lb irgi, bet cia ir mm pozymis :)) tai labai neteikiu vilciu
Čila parašė:
Bet kad Tu pozymiu nelabai ir turetu buti manau😁 as stengiuosi viska nurasyti, ir nepriskirti nestumui 😊😁
Šiaip tai jo
tik prisigalvojam be reikalo
Gikante parašė:
Aha man krutine sunki lb irgi, bet cia ir mm pozymis :)) tai labai neteikiu vilciu
Man papilvę maudžia, bet čia kiek žinau pati, man prieš mmm savaitę gerą pradeda mausti
Ustepaniukaite parašė:
Viena jau gadinau sekmadienį baltas buvo. Tai va užsisakiau dabar dar kelis gal gausiu savaitės gale, jei neaulauksiu mm tada bandysiu tik gavus testuotis. Požymiai speneliai gal kiek jautresni. Maudžia papilvę, vakar šlapinantis idomiai nudiegė taip, lyg perštėjo, nors nu nei peršalau nei ką. Tikiuosi, kad tai į gera tie požymiai🤞🤞
JTina parašė:
Viena jau gadinau sekmadienį baltas buvo. Tai va užsisakiau dabar dar kelis gal gausiu savaitės gale, jei neaulauksiu mm tada bandysiu tik gavus testuotis. Požymiai…
Linkiu tegiamo
JTina parašė:
Viena jau gadinau sekmadienį baltas buvo. Tai va užsisakiau dabar dar kelis gal gausiu savaitės gale, jei neaulauksiu mm tada bandysiu tik gavus testuotis. Požymiai…
Na as snd gadinau tai baltas irgi...bet pamaudzia man tik viena puse,o pilvo apacios kolkas nei biski neskauda..ir labai miegas visada ima..
Kriste1233 parašė:
Sveikos pan turietu rytoj mm pradiejo pikinti ka tai gali reiksti
MANO KAVOS TIRŠČIAI RODO, KAD JŪS NĖŠČIA. SVEIKINU, GALITE IŠKART Į NĖŠTUKIŲ GRUPĘ EIT 🙃🙃🙃🙃
JTina parašė:
Vakar labai speneliai vakare sukietejo kai vilkaus naktinukus, nors pas mane jie įdube yra. Šiaip labai maudžia pilvą. Naktį visą varčiaus nes vis skaudėjo. Išskyr…
Gausios yskiros taipat gali buti vienas is pozimiu, kad lauketes nes organizmas jas pradeda gaminti nestumo metu,kad apsaugotu gimda nuo infekciju
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai