Medūza92 parašė:
Na ka ir aš turiu gerų naujienų.. 🤗
Sveikinimai nuosirdziausi
Medūza92 parašė:
Sveikinimai nuosirdziausi
Mama19 parašė:
Pritariu Dejmai.. nestumo testa patikrinkit🙈☺️ Klausimai nesunkus😂😂🙈 zinoma cia juoko formo, neisizeiskit🙈
Nemanau, kad išlaikysiu tą nėštumo testą, sakė labai sunkūs klausimai 🙈🙈🙈🙈 Jeigu atvirai, kažkaip nežinau, nenoriu nieko prisigalvot, bet čia tokie "bajeriukai" užgaudyti ir tiek. 😁✌ Nematau laiko testuotis nesulaukus mm dienos 😊 Tų nusivylimų gyvenime mano ir taip per daug( ne vien su nėštumu susijusių), tai geriau pakentėti 😊 Jeigu neateis pasitestuosiu 😊✌
Medūza92 parašė:
Sveikinu😍
Oi kaip as laukiu kada isvysiu II smagu kas pamato, bet biski baltai ir pavydziu
si cikla neseku, turiu 3programeles, ir visos skirtingai rodo O diena😂😂 tai su vyru pavarem kelias dienas is eiles, vakar pailsejom, siandien vel reiks ji lauzti😂😂
B3auty parašė:
Nemanau, kad išlaikysiu tą nėštumo testą, sakė labai sunkūs klausimai 🙈🙈🙈🙈
As irgi bandysiu kitai savaitei laikyt jau🙈😂 nes rugsejo 16-17d numatomos mm.. nezinau ar islauksiu🙈🙈
Mama19 parašė:
As irgi bandysiu kitai savaitei laikyt jau🙈😂 nes rugsejo 16-17d numatomos mm.. nezinau ar islauksiu🙈🙈
Kentėkit! Aš laikausi tos nuomonės, kad geriau pakentėti, negu pamačius baltą testą, nusivilti. ✌ Tik va aš galvoju, vat jeigu čia rimtai būtų, tai būtų itin keista, nes pernai tokiu pat metu buvo užsimezgusi gyvybė, bet dėl ž*rtvos ginės ji nutrūko 5 savaitėlę 😔 Nes ji buvo už natūralią atranką..
B3auty parašė:
Kentėkit! Aš laikausi tos nuomonės, kad geriau pakentėti, negu pamačius baltą testą, nusivilti. ✌ Tik va aš galvoju, vat jeigu čia rimtai būtų, tai būtų itin keista…
ta prasme? o kas nutiko tada?
Medūza92 parašė:
Ačiū! 💋 Negaliu pasakyti nes neprisimenu niekur ne užsirašiau.. Žinau kad turėjo man būti mm rugsėjo 1d. Nesulaukiau vestuvių rytą pasidariau testą rugsėjo 5d buvo …
O nežinai kada ov buvo? Šiaip, jei šiandien teigiamas jau, nu tai tarkim, kad šiandien mm turėtų būt, tai nėštumui galėtų būt ~4sav., gal jau eina 5, o gal dar ir ne
šiaip pirmi echo tiksliai pasako, tai gali užsiregistruot po kokių 3-4 sav, tai jau matysis tiksliai ir širdutė ir laikas
sveikimai
Medūza92 parašė:
Ačiū! 💋 Negaliu pasakyti nes neprisimenu niekur ne užsirašiau.. Žinau kad turėjo man būti mm rugsėjo 1d. Nesulaukiau vestuvių rytą pasidariau testą rugsėjo 5d buvo …
Skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu laikas, tai paziurekite kada paskutini karta buvo mmm ir zinositie Kiek laiko jau ☺️
Mama19 parašė:
Mano planas kitą ciklą per vaisingas dienas (irgi pagal 3 kalendorius :D) irgi kasdien. 30 pas ginekologą, tai matysim, ką sakys dėl vyro spermogramos.
TylusLaukimas parašė:
bet juk 9 bandymai iš tikro nėra daugmes kibom tik po 11 mėnesių planavimo.
Na sakau čia tas nedaug, palikim kaip kam atrodo 😉 per 9 mėn moteris išnešioja ir pagimdo kudiki, tai jau atrodo nemažas laiko tarpas.. Čia tikrai tas laikas kiekvienam individualu.. Mes patikekit irgi buna ir "dirbam" ir "gaminam" ir atsipalaide ir negalvojam, visko bandom, bet pakol kas nekimba 🤷 o vaisingom dienom tikrai buna kiekviena diena, po mm kažkur kas antra..
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai