Amėja parašė:
Pasiėmiau ir aš šiandien savo conceive lubrikantą, nuvilnijo banga pirkimų linkiu, kad visoms sėkmingas ciklas būtų!
Išpirksim tuoj visur😂😂😂
Amėja parašė:
Pasiėmiau ir aš šiandien savo conceive lubrikantą, nuvilnijo banga pirkimų linkiu, kad visoms sėkmingas ciklas būtų!
Išpirksim tuoj visur😂😂😂
Adagioo parašė:
Gal galit plačiau apie nakvišų aliejų?
Čia forumuose skaičiau apie papildus pastojimui. Tai daug merginų rekomendavo, o aš už tai kad viską išbandyti 🤭 jis padeda sureguliuoti menstruacijų ciklą, palengvina PMS simptomus,reguliuoja hormonų veiklą
Catus parašė:
Linkiu greiciau teigiamo
Mes 5m planavom. Tai praktiskai izoliuotis reiktu Atsisakyti alko planuoj…
Priimu 💕 o Jūs rašote planavot , tai pavyko ? Ar vis dar planuojat ?
Kodeliukas parašė:
Pritariu irgi mes jau virs metu bandom ir kai tik noredavau tai ir kokteili isgerdavau, ir parukydavau plius einant situ keliu labai anksti suzinai, kad lauki…
O wow, smagi istorija ❤️😊 mes pirmą sūnų kai pradėjom planuoti ( jei galima taip sakyti , žodžiu tik nesisaugoti) tai net nežinojau apie jokia ov ir jokio ciklo nesekiau tai irgi prieš kokia šventė NT jei balta nesuki galvos 😃 nors dabar kai pagalvoju tai ten net nieko nebūtų rode jei pvz kokios 5dienos po ov , bet tuo metu tikrai gyvenau tuo kad jei teste nėra antros juostelės tai ir nesilaukiu ir taškas 😃
Rožyte24 parašė:
Na tos taures galima atidėti manau kai planuoji
Kai planuoji mėnesį ar 6mėnesius gali bet jau kai peržengi metus tai manau jau gali ir neatidėti 😅
Aš mažai labai vartoju ir net galvoju visai atsisakyti ne dėl galimo nėštumo o dėl to kad nepatinka tą būseną o ypač kitą dieną 😃 bet šeip jau minejau viską darau, tik su vaistais ir rimtesniais ten kokias gydymais pasisaugau ,derinuosi per mm tada .
Sveikos merginos. Va jau trečia diena guliu Kauno klinikose. Būtumėt mate kaip mano palatos rezidentei akys iššoko,kai pasakiau,kad laukiuos 😄 Vakar nusiunte echoskopijai. Nelabai ką matė,padarė kraujo tyrimą ,HCG 10613,9. Vakare vėl išsikvietė echoskopijai. Jau dabar dviese ieškojo 🙈 Rado,kaip jos sako,vieną puslelę,bet kaip supratau tikėjos rasti dvi,bet dar mažai laiko. Tai ryt vėl tyrimus kartos. Kolkas sakė viskas gerai,tikiuoai taip bus ir toliau. 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Sveikos merginos. Va jau trečia diena guliu Kauno klinikose. Būtumėt mate kaip mano palatos rezidentei akys iššoko,kai pasakiau,kad laukiuos 😄 Vakar nusiunte echosk…
O kodel gulit klinikose? Kas negerai?