Indriukas777 parašė:
4 dienos iki mm.. ov testas sunervavo 😅 penktad ginė patvirtino kad ivykus ov. Laukiam kas bus 😅🤞
Na visai ryškus LH🤔Man kai pradėjo kilt, pasidariau NT ir parodė teigiama😊Tai manau visai geras ženklas jums
Indriukas777 parašė:
4 dienos iki mm.. ov testas sunervavo 😅 penktad ginė patvirtino kad ivykus ov. Laukiam kas bus 😅🤞
Na visai ryškus LH🤔Man kai pradėjo kilt, pasidariau NT ir parodė teigiama😊Tai manau visai geras ženklas jums
Mazuliaaa parašė:
Laba. Palaikau kompaniją jums. Pas mane mm irgi turėjo prasidėti 10d. Visada kaip laikrodukas. NT nerodo teigiamo... Apie mm jokių simptomų nejaučiu... 🙄 Palauksiu …
Jeigu NT neigiamas ar verta bandyti venas?
vilijyta parašė:
Sveiki, as laukiau mm sausio 7d bet nesulaukiau veluojant 3 dienom vidine nuojauta liepe pasidaryti testa, ko iki tol nedarydavau nes ilgai laukiam tu II, ir ka jus…
Sveikinimai
saulyte989 parašė:
labas rytas visoms ❤️ nt nr 2 , antra juostele atsirado tik 8 min tai turbut isdziuvimo linija 🫣
Juk iki 5 min visi testai visa kita nežiūrima, jeigu abejojate po 2-3 D pasikartokit.
Elife parašė:
Na bus matyti, nes nt dar nerodo 🤷♀️
kjustina659 parašė:
Sveikinimai![]()
Na o kokios naujienos pas jusu?😊
Sveikos merginos.
Labai džiaugiuosi už visas kas jau jau pamatė II ir visas sveikinu. Kitom linkiu kuo greičiau sulaukti.
O aš tik sulaukiau pirmų mm po išvalyo(buvo nesivystantys). Šiandien 4ciklo diena. Sekančią savaitę keliausiu pas gydytoją, tikiuosi greit sulaukti leidimo vėl bandyti
saulyte989 parašė:
labas rytas visoms ❤️ nt nr 2 , antra juostele atsirado tik 8 min tai turbut isdziuvimo linija 🫣
Nu man atrodo, kad galima užskaityti kaip vaiduokliuką🤩
Kinder parašė:
Sveikos merginos.
Labai džiaugiuosi už visas kas jau jau pamatė II ir visas sveikinu. Kitom linkiu k…
Labai užjaučiu dėl netekties
saulyte989 parašė:
As I siuos testus rimtai nevertinu, kolkas tik zaidziu su jais ir noriu pazet meluos ar ne.. man iki mm dar 5 dienos, rimtai darysiuos testa po mm velavimo ( jeigu …
Ryskeja.. tai jau neblogas zenklas, kad ir po laiko😊
saulyte989 parašė:
As I siuos testus rimtai nevertinu, kolkas tik zaidziu su jais ir noriu pazet meluos ar ne.. man iki mm dar 5 dienos, rimtai darysiuos testa po mm velavimo ( jeigu …
Apatinis jau sakyčiau nebevaiduoklis jau. Linkiu ryšketi