Noelėėė parašė:
Sveikos ,10 dpo šiandien
Labai gražiai ryškėja 🥰❤️ Sveikinu!
Noelėėė parašė:
Sveikos ,10 dpo šiandien
Č.Evelina parašė:
Na va, tenka grįžti prie planuojančiųjųjau galvojau skaičiuosianti 7-ąją savaitę ir vėlgi persileidimas. Ankstesnis nesivystantis buvo kovo mėn... vėlgi grįžtam…
Uzjuociu mano irgi tokia patirtis..niekas pgr netikrina nei skiria.. nuejau po antro persileidimo pasakė issitirti vyrui nes aa jau vaikų turiu,o jis ne.. tyremes tai judrumas tik sumazejas, paziuresiu ka spalio men sakys gine nes tik tada vizitas.
pupsika parašė:
Ačiū🥰🥰 siunčiu baby dust ir jums🩷🩷
Noelėėė parašė:
Ačiū! Jo dabar jau tikrai kad nebereikia😁
Ir koks ryškus taip anksti!
Noelėėė parašė:
Sveikos ,10 dpo šiandien
Yra ♥️ryškekit ir iki galo 🥰
Erika Erika parašė:
Sveiki iskilo klausimas buvau jau pas ginekologa patikrinimui sake viskas gerai sirdute plaka. Bet klausimas ar ekoskopas gali suklysti savaite ar keliom pagal mano…
Manau gali ,nes su paskutiniuoju kai ėjau tai pagal mano skaičiavimus buvo 7-8sav o buvo 6sav ,irgi jau matė širdute 😊
Noelėėė parašė:
Sveikos ,10 dpo šiandien
Nu va, ir mano 10dpo toks buvo jau! 🥰 Sveikinu! Aš vakar buvau pas gyd tai idealiai atitinka pagal pagautą ovuliaciją su testukais. 😊 paklausėm širdutę, labai smagu. 😊
Burundukas9 parašė:
Nu va, ir mano 10dpo toks buvo jau! 🥰 Sveikinu! Aš vakar buvau pas gyd tai idealiai atitinka pagal pagautą ovuliaciją su testukais. 😊 paklausėm širdutę, labai smagu…
Kaip smagu! Aš 7 spalio užsirašiau🥰
Labas rytas mergaitės , sveikinu visas pagavuses zirniukus , mano istorijaabai ilgą ir sunki su begalę praradimu , bet nosį aukštyn ir nuo gegužės mėnesio pradėjau tyrimu maratoną , na kagi nieko blogo nerado nei endo nei ginekologija išskyrus pks ir kad visiškai nevyksta ov ciklai būdavo po 100+dienų , taigi rugsiejo 4 prasidėjo stimulecija letrozole 5 mg 5 dienas , vakar buvau vizite ir matė 17 mm ir 16,5 mm folius , gleivinė labai gera 8 mm taigi suleido ovitrele ir dabar lauksiu rezultatų nuo ketvirtadienio pradedu gerti prg nes jis pas mane visada kritinis , oj kaip norieciau kad pagaliau išsipildyti svajonė . Tik galvoju ar ovitrele ne per anksti suleido
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai