Noelėėė parašė:
6 dpo ? Ir sakot jau gali rodyt taip anksti?
Dpi, man kele 2 dienu 2 blastukus..
Noelėėė parašė:
6 dpo ? Ir sakot jau gali rodyt taip anksti?
Dpi, man kele 2 dienu 2 blastukus..
GiedreG parašė:
Man 6 dpi , buvo ivf, 10 miu cia is Benu tie..
Gali but ir isdziuvimas, bet teikia vilties..nes kiti du virsuj tos pacios rusies …
Čia livsane testai. Yra pasitaikę kad meta išdžiuvimus, bet laikau kumščius už jus, kad čia būtų tikras.
nedarysit hcg?
Giedrė. parašė:
Čia livsane testai. Yra pasitaikę kad meta išdžiuvimus, bet laikau kumščius už jus, kad čia būtų tikras.nedarysit hcg?
Supratau. Snd ne, rytoj galbut jei dar kazka matysiu
žaliukė parašė:
Sveikinu, kam šis mėnuo sėkmingas! Puikios žinios, tikiuos ir mano eilė ateis neužsibuvus čiaMan tik klausimas, ar iškart sužinojus, kad laukiesi reikia eit pro…
Nes jis paprastai būna normalus. Jį tyria visoms, kas su pagalbiniu apvaisinimu. Retais atvejais prg nesigamina ir naturaliai pastojus. Bet jei jus neturėjot nesėkmių, nesukčiau galvos jūsų vietoj
žaliukė parašė:
Sveikinu, kam šis mėnuo sėkmingas! Puikios žinios, tikiuos ir mano eilė ateis neužsibuvus čiaMan tik klausimas, ar iškart sužinojus, kad laukiesi reikia eit pro…
Nes čia kiekvienos reikalas manau. Dauguma pačios eina to hcg ir pgr arba dėl buvusiu bėdu arba kita puse nes gi vos ne visos daro. Aš kai ne lt tai niekas čia nedaro jokiu hcg ar pgr dauguma eina privačiai echo iki 12 sav
GiedreG parašė:
Supratau. Snd ne, rytoj galbut jei dar kazka matysiu![]()
Aš gal dar kokį kitą pasidaryčiau. Jei ir jame matosi, tai tikrai kimba.
Giedrė. parašė:
Aš gal dar kokį kitą pasidaryčiau. Jei ir jame matosi, tai tikrai kimba.![]()
Turejau ir kita, bet cia is maksimos vaistines raudonas, jis sunkiai ryskeja..man rodos jis maziau jautrus..
GiedreG parašė:
Labas as tai bandau akis issinarinti ligir matau ligir ne kazkoki seseli ant apatinio 😆 tos testavimosi dienos mane pribaigs 😆
Aš irgi matau bet labai blankus,linkiu ryškėti😉
BrownEyedGirl parašė:
Aš irgi matau bet labai blankus,linkiu ryškėti😉
Taip, reik akis palauzyt tikrai dar 🫣
Sveikos. Nusipirkau vakar siromed žalią testą, ryte pasidariau, tai blyškus šešėlis labai greitai pasimatė. Noriu pasiteirauti jūsų nuomonės - ar verta po kelių dienų darytis PRG?
Mano situacija tokia, kad pirmas nėštumas nustojo vystytis kažkur 6-7 savaitę, apie tai sužinojau 11 savaitę, darė medikamentinį išvalymą, po jo tris mėnesius nebuvo mėnesinių, ginekologė išrašė PHT. Nepradėjus gerti hormonų mėnesinės „prasimušo“ pačios, tai taip išeina, kad iš karto per šį ciklą ir pastojau.
Po kelių dienų planuoju pasiskambinti ginei pasikonsultuoti, bet įdomu ir jūsų nuomonė.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai