Tairoske parašė:
Kokius papildus vartojate?
Ovosicare va antras ciklas kaip vartoju. Pirmą kartą susirgau 14cd. Dabar va 40cd ir nieko tai matyt man jos netinka
Tairoske parašė:
Kokius papildus vartojate?
Ovosicare va antras ciklas kaip vartoju. Pirmą kartą susirgau 14cd. Dabar va 40cd ir nieko tai matyt man jos netinka
Smurfetta3 parašė:
Nieko sau, aš juos tik vieną kartą išgėriau ir pastojau pati...pks turiu ir jau ruošiamės daryti ivf...man taip cycle balance netiko buvo išreguliavę ciklą
FoxLady parašė:
Kinietisku testu neturit gadinimui?😀 ipustu ir man vilties jusu sekmingas ivf su mazu rezervu..
Ne neturiu, kazkaip niekada neuzsisakiau..turiu vakarui dar du tai kazkuri viena pagadinsiu kita rytui paliksiu :)..
GiedreG parašė:
Aciu bet dar kazkaip labai netikiu, pradziuvo ta facele nieko nebematau atrodo 😅.. sveikateles, tikrai ne laiku jums cia 🥶
Mano kai buvo vaiduokliukai pirmi pagauti su livsane, kai išdžiuvo jau irgi nebesimate galima sakyt, bet pasitvirtino viskas. Tad nenukabinam nosies 🥰
Burundukas9 parašė:
Mano kai buvo vaiduokliukai pirmi pagauti su livsane, kai išdžiuvo jau irgi nebesimate galima sakyt, bet pasitvirtino viskas. Tad nenukabinam nosies 🥰
Na tikiuosi kad ir mano..nes tikrai tik padarytas matesi geriau nei db 😅
GiedreG parašė:
Aciu bet dar kazkaip labai netikiu, pradziuvo ta facele nieko nebematau atrodo 😅.. sveikateles, tikrai ne laiku jums cia 🥶
Jau ir as nebematau pradziuvusiam.. tampo nervus rimtai 🙈
saulyte989 parašė:
Jau ir as nebematau pradziuvusiam.. tampo nervus rimtai 🙈
Visiskai 🥶
saulyte989 parašė:
Nu nzn gal klystu bet vakar nieko as nemaciau o Sitam matau lyg 😀 tik sunku nufotkint 🙈
Tikrai matosi 🤩 smagu matyti teigiamus testukus 🥰
GiedreG parašė:
Pasidariau dar drogo, ka manot 🤔 ar siti linke isdziuti taip?
Yra buve visko su jais, bet dazniausiai balti ir isdziuve ☺️ atrodo daug zadanciai, o cia per 5 min vertintas?
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai