RauDonoji parašė:
O ovuliacijos nesekėt? Man visa savaite atsiliko ir atitiko skaičiavimas nuo ovuliacijos, o ne mėnesinių, nors ciklas reguliarus
Nesekiau nieko nes ne tai kad bandem pastot o sakem bus kaip bus😄
RauDonoji parašė:
O ovuliacijos nesekėt? Man visa savaite atsiliko ir atitiko skaičiavimas nuo ovuliacijos, o ne mėnesinių, nors ciklas reguliarus
Nesekiau nieko nes ne tai kad bandem pastot o sakem bus kaip bus😄
Aistė22 parašė:
Kiek laiko planuojat?
2-2,5 metu kazkur
Nežinau, kam įdomu, bet aš OV nesekiau testais, tiktai pagal išskyras. Su programėle visai nesutampa laikas, kada turėjo būti. Tai per piką gleivių mylėjomės, numatoma, kad kitą dieną OV, per ją nieko ir tada dieną po vėl mylėjomės, nes ovuliacija 24h vyksta, kada dar galimas apvaisinimas. Ir pavyko
OV buvo 24CD, šiandien tik 11DPO
Sky24 parašė:
O kai darotes OV testus, tai rytais?
Kai bandem pastot su antru tai I diena 3 kart darydavau ryte per pietus ir vakare
BusKaipBus11 parašė:
Bet tikrai, nera ir ramu, o taip tai zinai kad yra ir niezti rankos 🙈 o kiek jum dpo? Nebesuseku kam kada cia ov buvo 😅
Oj man dar tik 4 cd
Mommybear parašė:
Paskutines mm buvo rugsėjo 2 . Pas mane ciklai her regularus nes turiu pks . Pirmas vos vos matomas testas buvo spalio 1
Na sunku vertknt, belieka laukti vizito, apžiūrės ir bus ramiau
nes testai tai ir nuo vandens išgerto gali atrodyt blankesni
dar jei skirtingus darote..
Sky24 parašė:
O kai darotes OV testus, tai rytais?
Aš po pietų darausi, 14-15 val, o kai jau pradeda ryškėti testai tada dar ir vakare.
Giedrė. parašė:
Oj man dar tik 4 cd![]()
Jo. Na dabar premom daraus tik kad stebet procesa nusipirkau 20 ju🤣bet va keista kad
Dar vis mazai rodo nes su paskutiniu nėštumu suzinojau kad laukiuosi 1 diena prieš mm ir po keliu dienu man jau rysku rode
Mommybear parašė:
Jo. Na dabar premom daraus tik kad stebet procesa nusipirkau 20 ju🤣bet va keista kad
Bet ryškėja?
Giedrė. parašė:
Bet ryškėja?![]()
Na gal biski ryskeja bet kai daraus juos tai kontroles juostele tik buna pradžioj kol pasirodo vaiduokliukas tai toki mini šoką gaunu 😂
16 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai