Svajokle321 parašė:
Wow Matosi, akiu nereik lauzyt! Linkiu rysket ir lad pagaliau viskas butu sėkmingai iki galo!😊 kiek dpo rodo toki rysku vaiduokliuka🤩?
Ačiū😊Šiandien 21cd, 9 arba 10dpo, nes pikas labai ilgas buvo, tai neesu tikra
Svajokle321 parašė:
Wow Matosi, akiu nereik lauzyt! Linkiu rysket ir lad pagaliau viskas butu sėkmingai iki galo!😊 kiek dpo rodo toki rysku vaiduokliuka🤩?
Ačiū😊Šiandien 21cd, 9 arba 10dpo, nes pikas labai ilgas buvo, tai neesu tikra
Rožyte24 parašė:
Merginos nusipirkau pabandyti Inofolic ir kada jį geriat, kurios vartojate ? Ar vakare gerai ar padėjo pastoti?
Vartojau prieš pirmagimį tai pastojau pirmą ciklą pradėjus ir dabar sausį su biocheminiu vartojau tai irgi pastojau tą ciklą 😁 manau sutapimai. Šį ciklą grįžus buvau prie cycle balance
RauDonoji parašė:
Pakartojau, atrodo realu, tik kokia bus finišo tiesioji neaišku, po 3 nesėkmių atrodo blokuoji, kad gali būt viskas gerai
Sveikinu, linkiu sekmingo nestumo!
RauDonoji parašė:
Vartojau prieš pirmagimį tai pastojau pirmą ciklą pradėjus ir dabar sausį su biocheminiu vartojau tai irgi pastojau tą ciklą 😁 manau sutapimai. Šį ciklą grįžus buva…
Gal ir sutapimas bet bent mintys kad padėjo
Rožyte24 parašė:
Gal ir sutapimas bet bent mintys kad padėjo![]()
Aš laviravau 😀 prieš pirmagimį inofolic-pastojau, su kitu nestumu cyclebalance-pastojau, po persileidimo grįžau prie cycle-nieko, perėjau prie inofolic-pastojau, dabar grįžau prie cycle-pastojau😀 kitų papildų nebandžiau, gal būčiau pabandžius ovisicare irgi pastojus, galvočiau padėjo, o gal buciau isvis nieko nevartojus irgi pastojus, jau nežinosi, bet taip-minties galia, poto jau tik spėlioti gali😁
RauDonoji parašė:
Aš laviravau 😀 prieš pirmagimį inofolic-pastojau, su kitu nestumu cyclebalance-pastojau, po persileidimo grįžau prie cycle-nieko, perėjau prie inofolic-pastojau, da…
Aš su cycle taip pat pastojau iš po pirmos pakuotės naudojimo 😊 sveikinimai❤️
RauDonoji parašė:
Labas rytas, nežinom ko tikėtis🫣
Ohoo! Nu cia jau tiketis daug!😍😊
O vakar vakare daretes?
FoxLady parašė:
Ohoo! Nu cia jau tiketis daug!😍😊
O vakar vakare daretes?
Dariausi, lyg kazkas isdziuvus norejo matytis, bet nekreipiau demesio. O šiandien atsikėlusi 6 ryto pasidariau, tuscias., nuejau miegot, atsikeliau po 9 pakartojau, ir va! Dar galvojau ai nedarysiu antro, juk su pirmu slapimu tuscias. Tikrai su antru-treciu slapimu geriau rodo, nei su pirmu, nes tas darytas 6 ryto tikrai nieko įžvelgiamo neturi
RauDonoji parašė:
Dariausi, lyg kazkas isdziuvus norejo matytis, bet nekreipiau demesio. O šiandien atsikėlusi 6 ryto pasidariau, tuscias., nuejau miegot, atsikeliau po 9 pakartojau…
Aha cia mistika, visur teigiama kad darytis su rytiniu, bet praktika vis paneigia sia tiesa.
O kad vakariniam ciut matesi, o rytiniam visai nieko, tai isvis keista.
Na jusu ikvepta eisiu ir as vakarop pasidaryti😁
FoxLady parašė:
Aha cia mistika, visur teigiama kad darytis su rytiniu, bet praktika vis paneigia sia tiesa.
Va cia tas vakarykštis, man atrode kazkas matosi, bet tokiu tai n macius kur isdziuve vaidenasi tai nekreipiau demesio

6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai