Great Mother parašė:
Taip, iki ateinančio pirmadienio.. kol kas jokio pokycio. Simptomai tie patys - jautri krutine, pykina antroj dienos pusej 🙈 tai va tas dalykas gaketu dingt greicia…
Laikykitės 🫶🫶
Great Mother parašė:
Taip, iki ateinančio pirmadienio.. kol kas jokio pokycio. Simptomai tie patys - jautri krutine, pykina antroj dienos pusej 🙈 tai va tas dalykas gaketu dingt greicia…
Laikykitės 🫶🫶
Great Mother parašė:
Pas mane nelike jau jokių požymių...
Kada prasidėjo persileidimas, kad ir stambdėm jį, kita diena supratau, kad jau nebėra, nes krūtinė atslygo ir kitom dienom visa kita
Great Mother parašė:
Kaip jūs laikotės?
Ciklas mano išdykauja, 27 CD ir kol kas nė ženklo, nors ciklai mano iki 25 d.. 🙄 Kadangi turėjau vizitą dėl planuojamo IUI, tai vis tiek nuėjau, na ir rado galimai 2 dermoidines cistas. 🫣 Reikia sulaukti mmm, kad patvirtinti ar paneigti, tad imsiuos 3V metodo. 😃🤞 Tikiuosi, gal prasidėjusios mmm parodys, kad tai buvo užsilikęs geltonkūnis, nes kitu atveju reikės nukelti planavimus ir vėl daryti laparoskopiją. 😖
Great Mother parašė:
Labas. Pora dienu tenperatura 37.2-37.3 tai pasikonsultavau su gydytoja, liepe vaziuot i priemima siandien. Tai va ruosiuosi, nežinau darys kažką ar nedarys dar šia…
Jūs dar nepradėjote kraujuoti?
Praneškite kaip sekėsi ir ka sakė.
Ar nėra skausmų?
Rudaake7 parašė:
Sveikosjungiuosi ir as i 2027, nes matau 2026 nieko nezadantys jau🙄
Sveika prisijungus 👏 kuri CD dabar? Ilgai planuojat?
Sveikos. Šiand 8 cd, laukiu vis ovuliacijos🙏 vakar su vyru lankėmės pas urologą, tai visgi neaišku kodėl tie spermogramos rodikliai negeri, išrašė dar papildų keletą, turės vyras dar testosterono tyrimą pasidaryti ir žiūrėsim kaip toliau. Bet šiai dienai pasakė, kad natūraliai pastoti reiktų stebuklo🥹🥹 Sakė pakartoti spermogramą po 3mėn. ir vėl apsilankyti, nebent testosterono tyrimas būtų blogas- tada jau nedelsti...
Džiugu, kad kažko labai rimto nerado, bet tuo pačiu vistiek liūdesėlis ir svyra rankos, kad nepavyksta..🥺
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai