Sveiki,
Susidomėjau FamilyLabAcademy privačiu pusės d. darželiu 😊 Yra Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
Ar esate kas lankę (ar kas iš pažįstamų lankė)? Nelabai yra atsiliepimų apie jį
Giluze parašė:
Mes lankėme Katino dieneles. Teko vaiką atsiimti po kelių mėnesių. O dabar bandžiau užregistruotiį kitą privatų darželį ir neleido. Sako jūs juk dar lankote KD! Žin…
Sakykite prasau, kodel teko atsiimti vaika po keliu menesiu? kokios buvo problemos?
Duttee parašė:
Lygiai taip pat ir as 😂 Lanko isminciuku darzeli. Klausimu nera tai ir nesakau nieko 😂
Klausimai yra
gal galite pasidalinti patirtimi siame darzelyje?
Kalila parašė:
Sveiki. Lankome Katino dieneles ir kol kas viskas labai gerai, esame ramūs ir patenkinti paslaugomis. Kiek pasakojo auklėtojos, yra kažkiek naudojama Montessori met…
Sveiki, tikrai jei galite daugiau pasidalinti apie Katino Dieneles buciau labai dekinga. Nes planuojam ten nuo sausio vesti vaika (antakalnyje) ir turiu keletas klausimu, o gal net abejoniu....
Sibille parašė:
Gal yra kas lankėte Naujamiestyje Bitėlingo (Valforfo) darželį? Kokie pliusai minusai?
Man jis vienas prastesnių valdorfo darželių.
Price parašė:
Sveiki,
Mes lankem ten tik pamokeles valandos laiko, man asmeniskai labai patiko paciu veiklu paruosimas, bet mes ten lankem, kai as salia budavau. Nesu tikra, ar pedagoges ten geros vaikus vienos priziureti. Gal jus nueikit i vienkartini uzsiemima pasiziurejimui?
ner.noreikiene parašė:
Mes lankem ten tik pamokeles valandos laiko, man asmeniskai labai patiko paciu veiklu paruosimas, bet mes ten lankem, kai as salia budavau. Nesu tikra, ar pedagoges…
Buvau nuėjus. Atrodė visai nieko.
Tik man tas keista, kad nėra lovų, kad vaikutis pavargęs, bent 15 min pagulėtų. Ir šiaip norėčiau, kad po pietų miego jį galima būtų pImti, bet ten niekas nemiega.
Na žodžiu, nors ir randu minusų, bet kažko užsinorėjau būtent ten. Jau pervedžiau pinigus. Žiūrėsim kaip seksis 😊
Sveiki, planuojame apžiūrėti Fabijoniškių Vitlio darželį, gal turite kokių rekomendacijų į ką atkreipti dėmesį, ko klausti ir pan? Pirma pažintis su darželiais tai neramu kad kažką labai svarbaus praleisim 😬 jei kas turite atsiliepimų apie šį darželį tai irgi sakykite 🙂 Ačiū!
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai