Meshka parašė:
Extrine kontracepcija gali labai isreguliuoti cikla, vienoms tik vienas ciklas issireguliuoja, kitoms keli.
Dėkoju, jums, už atsakymą, labai nuraminote
Meshka parašė:
Extrine kontracepcija gali labai isreguliuoti cikla, vienoms tik vienas ciklas issireguliuoja, kitoms keli.
Dėkoju, jums, už atsakymą, labai nuraminote
Valeria parašė:
Dėkoju, jums, už atsakymą, labai nuraminote![]()
Sekmes!
Reguliariai apsaugai geriau rinkites kita apsaugos buda
Sugar15 parašė:
Sveiki, escapelle isgeriau menesinems veluojant 1diena. Ar realu ,kad menesines veluoja ,nes turbut viskas issireguliavo?
Taip, Escapelle gali isderinti cikla.
Jeigu neramu, pasidarykite NT; bet jeigu turejote nesaugius lyt.santykius veluojant 1d mm, tai mazai tiketina pastojote.
Meshka parašė:
Taip, Escapelle gali isderinti cikla.
Jeigu neramu, pasidarykite NT; bet jeigu turejote nesaugius lyt.santykius veluojan…
Dabar menesines veluoja pora dienu, parasyta jeigu 5d veluoja darytis nestumo testa , manau vistiek dabar net nerodytu pacio nestumo.
Sugar15 parašė:
Dabar menesines veluoja pora dienu, parasyta jeigu 5d veluoja darytis nestumo testa , manau vistiek dabar net nerodytu pacio nestumo.
Kad NT rodytu, nuo lyt santykiu turi buti praeje ne maziau nei 12-14 dienu.
UOGA18 parašė:
Sveikos merginos,
Teko ir man isgerti ta tablete i dbr labai nerimauju... skauda pilvo apacia lyg ga…
Visoms skirtingai. Ta tabletė ne vitaminai, ir joje yra arklinė dozė hormonų. Vienoms ciklas grįžta į vėžias greitai, kitoms lėčiau. Yra, kad ir išvis negrįžta į vėžias, man asmeniškai sugrįžo po 1,5 metų 🤷♀️
B3auty parašė:
Visoms skirtingai. Ta tabletė ne vitaminai, ir joje yra arklinė dozė hormonų. Vienoms ciklas grįžta į vėžias greitai, kitoms lėčiau. Yra, kad ir išvis negrįžta į vė…
O ka dar jautet? Man taip skauda pilvo apacia, kad labai nerimauju... aisku man mazai dienu praejo, bet galvoju kiek cia gali testis
Diskusija perkelta iš kitos temos
Sveikos
Liepos viduryje teko panaudot pirmą kartą extrinę tabletę. Taip jau gavosi. Pakraujavimo po išgėrimo nebuvo. Mm atėjo laiku. Bet... Pabuvau prie jūros dvi savaitės po išgertos tabletės. Grįžus prasidėjo bėrimas kaktos srityje,aplink nosī ir smakrą. Ir biški niežti. Galvojau alergiją. Bet vaistus gėriau nuo alergijos,nk nesikeičia. Paskui pagalvojau ar negali būti, kad hormonai. Nes buvau ir pas šeimos ir pas ginę, viena sako galėjo, nes negalima buvo ant saulės degintis po tos tabletės panaudojimo. Kita sako nelabau susiję su deginimusi ir saulę. Žodžiu. Dabar išrašė antibiotinį tepalą,bandau gydytis. Ar kažkam buvo šalutinis būtent toks? Jei taip ką darėt?
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai