Diskusija perkelta iš kitos temos
Nesusiję, paskaitykit internete informaciją, alergija, bėrimai, gali prasidėti savaitę po, bet ne dvi ir vėliau.
Sveikos merginos labai reikia jusu pagalbos! Man baigėsi menesinės. Lytiškai santykiavau su vaikinu iki tol kol plyso prezervartyvas truko gal 1min (jis nebaigė manyje bet tikriausiai pateko kas susikaupia) iškarto išgėriau kontraceptinė tablete. Ar aš galiu pastoti? Kada man pasidaryti neštumo testa?
rugilesakekenyte721 parašė:
Sveikos merginos labai reikia jusu pagalbos! Man baigėsi menesinės. Lytiškai santykiavau su vaikinu iki tol kol plyso prezervartyvas truko gal 1min (jis nebaigė man…
Jeigu buvo mm, greiciausiai nepastojote. NT reiketu daryti po 12-14d po lyt santykiu.
Sveikos, KT nevartoju, plyšo prezervatyvas. Nepraėjus valandai po nesaugaus išgėriau tabletę. Neramu, nes kiek skaitau tai suprantu, kad escaplle veikia tik jei dar nebuvo ovuliacijos. O man kaip tik gavosi savaitė iki naujų MM(26c.d.). Viduje žinau, kad nepastojau, bet vis tiek neramu. Ar įmanoma pastoti likus savaitei iki MM?🙈
Age1 parašė:
Sveikos, KT nevartoju, plyšo prezervatyvas. Nepraėjus valandai po nesaugaus išgėriau tabletę. Neramu, nes kiek skaitau tai suprantu, kad escaplle veikia tik jei dar…
Pagyvensit pamatysit. 🙃
Sveikos moterys. Su vaikinu turėjome lytinį santykį ir prezervatyvas suplyšo, tačiau jis nebaigė, nes iš kart tai pastebėjome. Kad būtų ramiau išgėriau escapelle tabletę. Jokių akivaizdžių šalutinių poveikių nebuvo iš kart po išgėrimo. Po savaites kokias 3-4 dienas labai lengvai patepiau ( ruda spalva)... Tada vėl įvyko netyčiukas, nes prezervatyvas vėl suplyšo ( vėl iš karto pastebėjome, tad neužbaigė manyje). Tabletes gerti nebenorėjau, todėl pasidariau ovuliacijos testus, kurie parodė, kad tuo laiku nevyko ovuliacija. Menesinės jau vėluoja 5 dienas, dariausi NT, buvo neigiamas. Ar derėtų nerimauti, o gal tiesiog kvailioja tą išgerta tabletė?!
kkkt parašė:
Sveikos moterys. Su vaikinu turėjome lytinį santykį ir prezervatyvas suplyšo, tačiau jis nebaigė, nes iš kart tai pastebėjome. Kad būtų ramiau išgėriau escapelle ta…
na visų pirma tikriausiai netinka prezervatyvai jeigu nuolat plyšta.. o dėl nėštumo sužinosit pasidarius hcg tyrimą iš kraujo - atliekamas manau visose klinikose.. aš esu vieną kart gėrusi greitos kontracepcijos tabletę tai man kaip tik mėnesinės atėjo anksčiau, bet tikriausiai gali ir vėluoti.
Sveikos! Mėnesinės buvo sausio 30d su draugu prisižaidėme nenorėjome rizikuoti sausio 7d isgeriau escapelle. Realiai turėjau būti nevaisinga tomis dienomis, bet norėjome būti atsargūs. Mm prasidėjo anksciau vasario 11d ir vel prisidirbome per atostogas plyso prezervatyvas realiai ta savaite turejo buti ovuliacija jeigu mm skaiciuoju nuo vasario 11d kovo 2d po 30val isgeriau vel sia tablete. Kaip manote ar suveike? Kaip ir ciklas turetu nebe tas pats, ar as klystu? Nes cia apskaiciuoti kai jau karta teko naudoti labai sudetinga. Esu labai dideliam strese. Nuolatiniu kontraceptiku del odos vartoti negaliu, sergu veido rozine.
Sveikos,
Truputį neramu ar čia taip normalu. Birželio 12d. su vyru turėjome nesaugius lytinius santykius. Tą pačią dieną išgėriau ekstrinę tabletę. Savaitę laiko nieko nebuvo. 18d. prasidėjo kraujavimas kaip per mėnesines, jos buvo gana gausios, tik taip įdomios, nes pvz pusę dienos kraujuoju, paskui apstoja vos ne kitą dienos pusę, paskui vėl prasideda... Tai kraujavimas truko panašiai 6-7 dienas. Maniau kaip ir viskas bet po jų prasidėjo tepliojimai. Labai keistos išskyros... Kurios dar ir dabar tęsiasi... Šiandiena 28d atrodo net vėl kraujas pasirodė, bet tik biški, bet išskyros vis tiek nedingsta... Nežinau gal kiek kvailai suformavau viską. Bet šiaip ar tai yra normalu ar jau reikėtų kreiptis pas gydytoją???