Diskusija perkelta iš kitos temos
gabijjop parašė:
Bet įdomu, kiek laiko dar normalu, kad vėluoja. Bet man stiprėja pms, tai gal jau tuoj..
Tai jei pms jaučiate tai galimai jau ir ateis, bet laikas gali būti įvairus nuo kelių dienų iki keliu sav.
Diskusija perkelta iš kitos temos
gabijjop parašė:
Bet įdomu, kiek laiko dar normalu, kad vėluoja. Bet man stiprėja pms, tai gal jau tuoj..
Tai jei pms jaučiate tai galimai jau ir ateis, bet laikas gali būti įvairus nuo kelių dienų iki keliu sav.
Sveikos, vakar turėjau nesaugų lytinį aktą, bet vyras į vidų nebaigė 100 %. Prieš aktą (maždaug 3–4 val.) išgėriau Escapelle. Paskutinių mėnesinių pradžia buvo 17 d., tad ovuliacija dar nebuvo.
Ar tabletė veikia, jei ją išgėriau prieš santykius? Kokie būtų apytiksliai šansai pastoti?
ErikutesSar parašė:
Tikiuosi kad nepakenke ir viskas gerai😊Jau priemem auginti gimdyti spredima nors bus 4😂Bet užauginsim viskas bus gerai🫣
Maniškiui po ekstrinės jau 17m, viskas gerai, gimė ir auga sveikas☺️ tik va iš charakterio labai ryžtingas ir kovingas😂
Julija705 parašė:
Sveikos, vakar turėjau nesaugų lytinį aktą, bet vyras į vidų nebaigė 100 %. Prieš aktą (maždaug 3–4 val.) išgėriau Escapelle. Paskutinių mėnesinių pradžia buvo 17 d…
Sveiki. Kodėl geret prieš aktą?
julyp parašė:
Sveiki. Kodėl geret prieš aktą?
Taip išėjo
Prieš gerą mėnesį išgėriau escapelle tabletę. Tuomet po savaitės buvo nereguliarus kraujavimas (greičiausiai tarpinis) ir praėjus mėnesiui po to kraujavimo atėjo mėnesinės (tikiuosi, kad čia buvo mėnesinės), tačiau dabar, kai jos jau baigėsi, man vis viena retkarčiais patempia pilvo apačią, pasirodo be galo daug skystų permatomų/balkšvų išskyrų, taip pat momentais, net ir pavalgius, jaučiu alkį. Ar verta sunerimti?
Julija705 parašė:
Sveikos, vakar turėjau nesaugų lytinį aktą, bet vyras į vidų nebaigė 100 %. Prieš aktą (maždaug 3–4 val.) išgėriau Escapelle. Paskutinių mėnesinių pradžia buvo 17 d…
80% speju tikrai aš pastojau😅
ErikutesSar parašė:
80% speju tikrai aš pastojau😅
Vyras į vidų nebaigė? Ir tablete buvo išgerta prieš aktą?
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai