kenkeja parašė:
eisiu pagulet, kazko antras vakaras kai galva skaudet nori, o ir pilvukas paskaudena, matyt nuo nervu
pailsek
kenkeja parašė:
eisiu pagulet, kazko antras vakaras kai galva skaudet nori, o ir pilvukas paskaudena, matyt nuo nervu
pailsek
Allina parašė:
Na ka mamukai veikineja?![]()
kol mazoji miega mezgineju
Sveikos mamytes, man visiska depresija... nebegaliu, nuo shnd pradejau eit i dieninius stebejimus ligonineje... viskas ok toniukai, judesiukai,vandenys.. tik kaklelis dar visai nepasiruoses gimdymui... tai apziurejusi gydytoja sako panasau kad tau visai ne laikas gimdyti dar, vaikelis jau 3 ,2 kg sveria... o terminas 6toj buvo... sako terminas tavo gal netoks... kaip neramu man.. kad nesudirbtu man visko..
Relaxe parašė:
Sveikos mamytes, man visiska depresija... nebegaliu, nuo shnd pradejau eit i dieninius stebejimus ligonineje... viskas ok toniukai, judesiukai,vandenys.. tik kaklelis dar visai nepasiruoses gimdymui... tai apziurejusi gydytoja sako panasau kad tau visai ne laikas gimdyti dar, vaikelis jau 3 ,2 kg sveria... o terminas 6toj buvo... sako terminas tavo gal netoks... kaip neramu man.. kad nesudirbtu man visko..
sveikute, nepergyvenk tiek - mano mamai tas pats buvo - as turejau gimti birzelio 4 - gimiau 11
ateis viskam savas laikas - neprgyvenk tik
JoSi parašė:
sveikute, nepergyvenk tiek - mano mamai tas pats buvo - as turejau gimti birzelio 4 - gimiau 11ateis viskam savas laikas - neprgyvenk tik
![]()
birzelio 4 as gimiau
krispuka parašė:
birzelio 4 as gimiau![]()
OOo
galesim kartu gimtadieni svest :DDDD
krispuka parašė:
sveikute dziaugiuos, kad tavo vaikeliams gerai, o mano birzelio 23
krispuka parašė:
ziuriu nemazai yra kas birzeli gime
as 13 birzelio
JoSi parašė:
zodziu birzelines svente svest reik visomsir vaikai susibendraus ir mamukes susibiciuliaus
![]()
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai