Deimantinė. parašė:
va mus nuo mmr paskiepijo, kitas mmr bus 15-24 menesi,kai tuo tarpu lietuvoje tik 6 metu skiepija
Nepavydziu, dar mazesnius skiepija nei pas mus..
Man idealu butu jei siuo skiepu paauglius skiepytu
Deimantinė. parašė:
va mus nuo mmr paskiepijo, kitas mmr bus 15-24 menesi,kai tuo tarpu lietuvoje tik 6 metu skiepija
Nepavydziu, dar mazesnius skiepija nei pas mus..
Man idealu butu jei siuo skiepu paauglius skiepytu
Sveikos , as ir esu apmastymuose , du vaikai , vyresnysis gaves visus skiepus, mazoji nei vieno !!! Nepalieka ramybej , skambina , siuncia laiskus , as guvenu UK , paskutini karta kalbant su sesele parriske , kad paskubeciau, nes kai kurie skiepai nebesuveiks ir jau pavelavom , tipo skiepai yra sudaryti pagal amziaus lentele ne seip sau , atseit kadangianiskei jau 9 men tai jau tie anie skiepai skirti pormaisiais menesiais per silpni nes ji jau didele . As pasiklausiau pazadejau kad pasitarsiu su vaiko sveiktos priziuretoja , na bet man juokinga , ot sumaste . Dar as jai uzsiminiau , kad jei skiepyciau tai isdalinciau skiepus reciau ir po viena , tai ji sako ne taip nedarim , kai Mano Vaiku HV pati siule toki varianta . Dabar vel atejo du laiskai abiems , Vyresnysis turi gauti priesmokyklini skiepa , nezinau ka su juo daryti , gal kuri skiepijot bet ne visus ? Del mazytes kaip ir apsisprendziau neskiepyti , pati maitinu turiu stipru imuniteta , tikiuos ir ji bus stipri , ir atsispirs visoms ligoms !!! Is telefono rasau , nes PC isveztas taisyti , tai sorry uz klaidas
Deimantinė. parašė:
Mum pasirodo buvo tridiene...tikriausiai po skiepuko pasilpo imunitetas ir prasirgomdrasios tos mamytes kurios neskiepija visai, eina sau jei kuo susirgtu mano …
Bet juk tam ir yra vaistai, kad būtų galima gydyti JEIGU iš viso kada nors susirgs ta liga, nuo kurios vaikas neskiepytas. O sąžinė čia nelabai apeliuoja. Jei sirgs, teks gydyti ir nieko čia baisaus. Jeigu ne, tai sąžinė bus rami, kad vaikas neužkrėstas dirbtinai. Labai paprasta
Mary.S parašė:
Bet juk tam ir yra vaistai, kad būtų galima gydyti JEIGU iš viso kada nors susirgs ta liga, nuo kurios vaikas neskiepytas. O sąžinė čia nelabai apeliuoja. Jei sirgs…
Na as pvz nenoreciau kad susirgus kokia liga komplikacijos aplankytu nekokios
As ir rasau apie save, kad uzgrauzstu sazine mane
Jei jums susirgus gydytumet vaistais ir tai labai paprasta,valio
Deimantinė. parašė:
Na as pvz nenoreciau kad susirgus kokia liga komplikacijos aplankytu nekokiosAs ir rasau apie save, kad uzgrauzstu sazine mane
Jei jums susirgus gydytum…
Bet skiepas neapsaugo nuo komplikacijų
labai daug atvejų, kai skiepyti serga tikrai sunkiai ir komplikacijų neišvengia. Tad šiuo atveju yra tiesiog loterija. Arba komplikuosis, arba ne
E m D i _ parašė:
Sveikos , as ir esu apmastymuose , du vaikai , vyresnysis gaves visus skiepus, mazoji nei vieno !!! Nepalieka ramybej , skambina , siuncia laiskus , as guvenu UK , …
as galvoju ne visais skiepyti
galvoju pneukoko atsisakyti, bet dar klaustukas, nes seip viena jau vakcina yra gaves
tai man db kyla klausimas kaip su juo padarius geriau
seip vyresnelis lt buvo ta vakcina skiepytas, bet taip idomiai tik viena vakcina, o cia berods 3 priklauso iki metuku
nuo meningito ir tu keliu ligu kur su kokliusu ketinu sutikti
aisku MMR tai atsisakysiu
dar nuo rudens ketina atrodo nuo meningokoko skiepyti, tai nezinau gal surizikuosiu, nes liga tai ziauri
bet va skiepas tik vos vos atsirades, tai labai nedrasu ir nezinau
seip man klausimas dar yra apie vyresneli... jis nera juk gaves nuo meningito
galvoju, gal visai gerai butu paskiepyti, bet va kazin ar tiek daug uzvelavus kas skiepytu ir kokia nauda, ar nenauda butu
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai