laba,
aš žiūriu ar teks mums vėl minti slenkstį pas gydytojoją ar ne.vakar suleido kažkokių vaistų,sakė jei praeis kimimas,tai balso stygos buvo čia.jei ne-ateiti tada-ieškos stafilokoko gerklėj arba dar kažko
pakolkas nesuprantu atkimo ji ar ne
Džiaugsme sirpstanti parašė:
Sveikos, mamytės,ar kam buvo virkštelė apsisukusi aplink jūsų vaikelio kakliuką? Kaip gimdėte? Įvairių nuomonių girdėjau - kad dažnas atvejas vienas apsisukimas ir tiesiog gimdymo metu permeta tą virkštelę. Kita nuomonė - kad esant nors ir menkiausiai rizikos galimybei geriau daryti cezario pjūvio operaciją.
gydytojas turėtų sužiūrėti ar ilga ji? pas mane buvo du kartus apsisukusi,pagimdžiau,viskas ok.pas kokią gydytoją tu eini?
pasikonsultuok dar gal ir su vienu kokiu ką mano,ką mato
Pas Narbutienę, pas ją ir gimdysiu. Ji echoskopavo, matyt matė, bet nesakė arba gal dar nebuvo apsisukusi... O vakar Urbanavičius pamatė, bet visiškai neakcentavo, pamatavo spaudimą toj kilputėj ir tiek. Mes su vyru net nesupratom, kad ten apie kakliuką buvo, paskui tik lape pamatėm parašyta. Bet jis apie natūralų gimdymą kalbėjo, sako gerai bus, mergytė smulkutė, lengvai pagimdysi...Tai dabar galvoju ar skambint Narbutienei klausti ar tiesiog baigt nerimaut ir laukt stebukliuko...
Pas Narbutienę, pas ją ir gimdysiu. Ji echoskopavo, matyt matė, bet nesakė arba gal dar nebuvo apsisukusi... O vakar Urbanavičius pamatė, bet visiškai neakcentavo, pamatavo spaudimą toj kilputėj ir tiek. Mes su vyru net nesupratom, kad ten apie kakliuką buvo, paskui tik lape pamatėm parašyta. Bet jis apie natūralų gimdymą kalbėjo, sako gerai bus, mergytė smulkutė, lengvai pagimdysi...Tai dabar galvoju ar skambint Narbutienei klausti ar tiesiog baigt nerimaut ir laukt stebukliuko...
manau nepergyvenk,jie matė abu manau
mano du kartus buvo apsisukusi ir gimdžiau anturaliai,o merga iš stuomens ir iš liemens gimė (4060 ir 56cm)
Labutis,
Tikrai manua nereikia nerimauti, man ir buvo du ar tris kartus apsisukusi, bet as gimdziau pas Urbonaviciu, viska sutvarke kaip niekur nieko. Gime truputipridususi, bet viskas gerai. Pries gimdyma minejo, kad gal nori vaziuoti i kauna, bet atsisakiau, ir pirkau Urbonaviciu, labai patenkinta likau.
As ir einu pas Narbutiene, bet ji man iki pat siol nepasako ko laukiuosi, ir isvis nieko nepasakoja apie vaikiuka, tik pasako viskas gerai ir tiek, jau biskuti pykstu. O kodel tu ejai pas Urbonaviciu? Negi ji pati siunte? As ir pas ji buvau bet slaptai, tai jis man viska pasake
Šiaip aš visą nėštumą lankiausi savo klinikoje, o pas Narbutienę tik pabaigoje, kai apsisprendžiau pas ją gimdyti. Tai turėjau siuntimą pas Urbanavičių. Urbanavičiaus aparatūra atrodo "kietesnė" ir šiaip jis gi gydytojas echoskopuotojas
Man tai Narbutienė labai patinka. Su manimi visad maloniai elgiasi ir pilną aptarnavimą gaunu. Visad milimetrais viską pasako, pažiūri vandenis, paklausom širdutės. Tiesiog manau ji turi kažkokį žmonių skirstymą. Na o ji yra gimdymo skyriaus vedėja, ten viską gali pareguliuoti, tai man atrodė visai saugu ją pasirinkti
O gal tiesiog klausti reikia jos, kas domina? Jei klientė tyli, nesidomi, tai ir gydytoja gal per daug nepasakoja.
ahyyra parašė:
man urbonavicius kaip daktaras patinka viska aiskiai pasakoko negaleciau apie narbutiene pasakyti, ji man isvis nepatinka
As ir taip sakau, dabar jau gailiuosi, kad pas ja lankausi, tik pinigu duokle nunesu kas men. ir viskas.
Man visa laika buvo apsisukusi virkstele tris kart as labai stresavau del to, bet va nuolat pakalbedavau su urbonavicium, tai jis ramundavo, sako nut tu pagalvok ar apie agurka gali apsisukt ilga virkstele, nu supratai ka norejau pasakyt, zodziu liepe nestresuot, o gime mano maziuke du kart apsisukusi ir net ne melyna labai grazi rausva mergyte. Nusiramink ir pasitark su urbonavicium, jei dar eisi pas ja. O narbutienes manau klausk ir ji atsakys, juk moki pinigelius ir turi teise zinot. As buvau pas stripeikiene ir gimdziau pas ja nors buvau susitarusi su urbonavicium bet gavos taip kad mano gyd budejo ir tiesiog nepatogu buvo, bet esu viskuo labai patenkinta
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai