Gineta parašė:
Sveikos mamytės turiu klausimėlį. Gal kuri nors turite atsiliepimų apie gyd. Stripeikienę ir gyd. Kemeklienę, kurią iš šių dviejų patartumėt pasirinkt priežiūrai? …
Kemekliene. Stripeikiene nelabai išmano savo darbą.
Gineta parašė:
Sveikos mamytės turiu klausimėlį. Gal kuri nors turite atsiliepimų apie gyd. Stripeikienę ir gyd. Kemeklienę, kurią iš šių dviejų patartumėt pasirinkt priežiūrai? …
Kemekliene. Stripeikiene nelabai išmano savo darbą.
Gineta parašė:
Pas Stripeikiene lankausi daug metu, ji priziurejo abu mano nestumus. Negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio. Svelni ir gera daktare. Sunerimus papradysit siuntimo ar tyrimo tikrai viska gausit
kristaline92 parašė:
Pas Stripeikiene lankausi daug metu, ji priziurejo abu mano nestumus. Negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio. Svelni ir gera daktare. Sunerimus papradysit siuntimo …
Mano kiek draugių pas ją lankėsi, liko nepatenkintos aš iš savo patirties nieko negaliu pasakyti
bet jau nuo mamos laiku nekokios nuomonės apie ją buvo
bet, manau, jei su nėštumu viskas OK
tai bet koks daktaras tiks
giintte parašė:
Mano kiek draugių pas ją lankėsi, liko nepatenkintosaš iš savo patirties nieko negaliu pasakyti
bet jau nuo mamos laiku nekokios nuomonės apie ją buvo
bet…
Nesiginciju del kitu nuomoniu ? ir pati daug ko girdejau ? bet kaip ir saket jei su nestumu viskas gerai tai ir daktarai bus visi geri?
Stripeikiene mane prieme nakti. Nu yokios nemalonios moters ir dar pirmakartei gimdyvei tai neduok tu D.... Pasirode simptomai, pasiskambinau savo gyd, kaip.ir buvo ispejusi, rekomendavo vaziuot, nurimt ir pasiimt savo ir vaiko daiktus ?terminas buvo po 3-4 dienu, tad matyt buvo laikas. Pirmas dalykas, nei man pilvas, nei nugara, nie.dar kazkas neskaudejo. Kito simptomai-galvos skausmas stiprus, krutines lengvas spaudimas, lyg oro trukmas. Nuvaziavom i priemima, pasitiko,labai atrode nepatenkinta, jog pasakiau, kad skambinausi priziurinciai gyd ir ji siule vaziuot, atkirto, kad gal ir gimdyt reikejo pas ja vaziuot.... suprask kaip nori. Apziuroj svelnumo jokio.... lyginant su po to apziurejusiais dar dviem gyd ryte, tai tikrai galiu palygint. Galutiniam variante, kai jau pagulde stebeti nakciai, pradejau snausti ir isiverzusi kaip uraganas sudege visas sviesas palatoj ir priejus eme vos ne mane purtyt-kiek vandens siandien isgerei? Kaip tiek svorio sugebejai uzsiaugint?? Zodziu, kai.keitesi pamaina, tai na naturaliai, bijojau but su ja vienoj patalpoj. Tai aciu dievui, dasilo moterytei,prie kitu gydytoju atsiprase, kad ne itin svelni buvo, juk ji su pirmakartem buna.zymiai svelnesne....
As lankiausi pas stripeikiene ir pas Narbutiene jeigu kas neaisku budavo. Bet nebuvo man pas ja malonu lankytis.. Beto buvo nepatenkinta, kad dar ir kita gyd man reikalinga.. bet ka ji tik tyrimus paskirdavo ir pasiklausydavo tuo savo tarybiniu aparatu.. siaip uzgavus ar izeidus nera.
Gineta parašė:
Tikrai nei Vienos nesirinkciau! Su abiem teko tureti skaudžios patirties!!
kristaline92 parašė:
Nesiginciju del kitu nuomoniu ? ir pati daug ko girdejau ? bet kaip ir saket jei su nestumu viskas gerai tai ir daktarai bus visi geri?
kristaline92 parašė:
Pas Stripeikiene lankausi daug metu, ji priziurejo abu mano nestumus. Negaliu pasakyt nei vieno blogo zodzio. Svelni ir gera daktare. Sunerimus papradysit siuntimo …
Gerai kol gerai,kai pradejau kraujuoti nestumo metu Stripeikiene žvakučių israse,beveik 3sav nesiojau negyva vaikutį o jei atrode,kad tai tik uzdegimas,viskas baigėsi operacija ir dar gerai,kad gerai baigėsi! "Puiki" gydytoja!
Mesdu parašė:
Gerai kol gerai,kai pradejau kraujuoti nestumo metu Stripeikiene žvakučių israse,beveik 3sav nesiojau negyva vaikutį o jei atrode,kad tai tik uzdegimas,viskas baig…
Tikiuosi kad nepasirodys jog ginu ja. Suprantu kad taip atsitiko su Stripeikiene, bet taip galejo nutikt ir su kita gydytoja, ir lygei taip pat kaltintumet ja. As pavyzdziui jokeis budais neiciau pas taip isgirta Vidriene nes ji taip pat yra labai skaudzei klydus