polinka parašė:
vezimeliu-kampelis.lt
Aciu
polinka parašė:
vezimeliu-kampelis.lt
Aciu
sveikos mamytes. emiau dometis zippy vezimeliais,nes is pardaveju girdejau,kad tai vieni is lengvesniu ir zemesniu vezimeliu.Kadangi esu tik 160cm... ieskau nediduko,kompaktisko ,bet ir isvaizdaus vezimelio...Is praktikos,kuris is zipiu man labiau tiktu pagal maza ugi,nenoriu stiebtis prie lopsio. Mastau apie mili way 3in1 su eco oda. ka manot?o gal kazka kito patartumet,be zippy mazesni varianta? buciau be galo dekinga,nes esu pasimetus
ruth1980 parašė:
sveikos mamytes. emiau dometis zippy vezimeliais,nes is pardaveju girdejau,kad tai vieni is lengvesniu ir zemesniu vezimeliu.Kadangi esu tik 160cm... ieskau nediduk…
Man tai visi kiti atrodo mažesni, tik ne zippis
as irgi nesu auksta, bet nei prie vieno lopsio, kiek esu "ciupinejus", nereikejo stiebtis
kiek zinau, lengvesni ir tikrai neauksti yra bugaboo
ruth1980 parašė:
sveikos mamytes. emiau dometis zippy vezimeliais,nes is pardaveju girdejau,kad tai vieni is lengvesniu ir zemesniu vezimeliu.Kadangi esu tik 160cm... ieskau nediduk…
mes naudojom zippy nzn kokio modelio nes gana senas tai jis nebuvo lengvas bet naujesni variantai tikrai kur kas lengvesni ypac tapu tapu. man labai patiko kad lopsys didelis ziema idejus vokeli nebuvo problema kaip dar vaika reiks paguldyt, o ir nugarele atsilenkia lopsyje, as tai jei kada turesiu antra klecka rinkciaus is zippy. man tarkim nepatinka mazi lopsiukai kurie buna mazai uzdari ir atrodo kad vaikas ko ne prie pat zemes guli
Ametistaa parašė:
Mamos, kurios dar skaitys foruma.. nors jau parduodam savo zippy pia, noreciau parasyti atsiliepima po beveik 7 menesiu naudojimo.
Nerealus man šis jūsų pia
laukčiausi, tai tikrai pirkčiau, nors sakiau kitą pirkčiau klasikine važiuokle, bet šis
Eglaitės parašė:
Nerealus man šis jūsų pialaukčiausi, tai tikrai pirkčiau, nors sakiau kitą pirkčiau klasikine važiuokle, bet šis
![]()
Aciu. Pardaviau uz 200 euru. Nenorejau kad kauptu dulkes ir baigtusi garantija nenaudojamam. Vyras priekaistavo kad per pigiai
beje man jisai patiko, turi visi tie vezimeliai tiek pliusu tiek minusu bet as besigailiu kad pirkom PIA
Ametistaa parašė:
Aciu. Pardaviau uz 200 euru. Nenorejau kad kauptu dulkes ir baigtusi garantija nenaudojamam. Vyras priekaistavo kad per pigiaibeje man jisai patiko, turi visi t…
Už 200??? Jūs juokaujat
nesamonė, dviejų vaikų naudotus parduoda be garantijų už tiek....
kažkam labai pasisekė....aš saviškio todėl ir neparduodu, nes už tokią kainą man širdį skauda, jau geriau aš "nudrošiu"
Eglaitės parašė:
Už 200??? Jūs juokaujat![]()
nesamonė, dviejų vaikų naudotus parduoda be garantijų už tiek....
kažkam labai pasisekė....aš saviškio todėl ir…
O man gaila kad nenaudojamas gules ir dulkes. Uz 300 galima nauja nupirkt tad pati i naudota net neziureciau uz tokia kaina
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai