medu parašė:
As visgi nusprendziau tutis mimi style. Nors nera kazkokiu wow spalvu, bet patiko bendrai paemus![]()
Grazus jie, ir spalvu pasirinkimas platus, tik kad lopsiukas mazas
medu parašė:
As visgi nusprendziau tutis mimi style. Nors nera kazkokiu wow spalvu, bet patiko bendrai paemus![]()
Jurgita-pu parašė:
Uzteks manau
negali zinoti kiek ilgai vaikas tame lopsyje nores guleti
pirmas vaikas is vis nenorejo, tai iki 3 men kankinomes, tada i sportine paguldziau
Kiek ziurejau tutis.lt tai nera to ko noreciau. Gugle uztikau rusiska tutis.ru puslapi, tai net ten daugiau slapvu pasirinkimo
Na taip. Su spalvomis dabar tikrai blogai. Nėra jokio pasirinkimo. Ir ne tik Tutis. Visų firmų tas pats. Ruda, pilka, juoda. Tai mes tutį vivą džinsinį pasiėmėme. Ir labai patenkinti. Nepriekaištinga spalva. O dar, kai aš dabar visada su džinsais, tai vežimas visada priderintas
LaMona parašė:
Na taip. Su spalvomis dabar tikrai blogai. Nėra jokio pasirinkimo. Ir ne tik Tutis. Visų firmų tas pats. Ruda, pilka, juoda. Tai mes tutį vivą džinsinį pasiėmėme. I…
As taip kokio raudono norejau, o ta kuri yra raudona tokia murzina atrodo
reiketu gyvai pamatyti
Va koki radau google rusu rinkoj

medu parašė:
As taip kokio raudono norejau, o ta kuri yra raudona tokia murzina atrodoreiketu gyvai pamatyti
![]()
Aha. Su spalvomis tikrai blogi reikalai
medu parašė:
man irgi žiauriai patiko šitie 2018 m. mimi style ... laukiu pinigėlių ir varysim pirkti

Inga Q parašė:
Asmeniškai man buvo atradimas- Tutis Mimi Style 3/1
Kaina kone dvigubai pigiau nei aero modelis, vizualiai labai panašūs, tech.duomeny…
Tai kame tuomet skirtumas tarp ju?
Ka uzfiksavote lygindama?
Inga Q parašė:
Asmeniškai man buvo atradimas- Tutis Mimi Style 3/1
Kaina kone dvigubai pigiau nei aero modelis, vizualiai labai panašūs, tech.duomeny…
Vizualiai ir dar grazesnis mimi nei aero. Man tas lopsio stogas kazkas baisaus
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai