AisLa parašė:
čia jūs neteisi- mes turim Natural ir lenkiasi sėdimas nenuėmus nuo rėmo.
Musu irgi natural
kelintu metu jusu modelis?
AisLa parašė:
čia jūs neteisi- mes turim Natural ir lenkiasi sėdimas nenuėmus nuo rėmo.
Musu irgi natural
kelintu metu jusu modelis?
Lacrimossa parašė:
Musu irgi naturalkelintu metu jusu modelis?
Nezinau, pirkom pernai pavasari
AisLa parašė:
Nezinau, pirkom pernai pavasari
Pabandziau. Nu kaip ir imanoma, bet visai neapsimoka
Aš irgi kažkada bandžiau savo Natural kartu su rėmu sulankstyti, tai tikrai nepasirodė man patogu
Šiaip tempiuosi iš/į ketvirtą aukštą visą vežimą nesulankstytą (ir oi kaip keikiu kaimynių puoselėjamas laiptinės gėles, kurios amžiais painiojasi
), išsiardau tik prie savo buto durų
Nu va, o aš ilgiausiai ieškojau būtent susilankstančio, radau zippio internetiniame puslapyje parašyta kad susilanksto. Nuvykome į kitą miestą pirkti vėžimo, klausiu pardavėjos kad parodytų kaip susilanksto, o ji žiūri į mane ir nesupranta ko klausiu... Sako neeeee, sako nei vienas 3in 1 vėžimas taip nesilanksto...Aš į paniką.. Tai ką daryti dabar
Tai gerai kad vyras liepė vistiek pirkti
Kad kelionė veltui nebūtų. Reiks bandyti lankstyti tada, nes galvoju nejau aš skaityti nemoku
Ačiū už video ir visoms pasisakiusioms
Rėmas mašinoj, reiks vakare atsitempti ir bandyti
Gal nesulaužysiu
Mergyte27 parašė:
Zodziu mes subyrejome viena vaika atlaike idealiai, o ir parduoti basta negalesiu viskas isklibo ;DDDD
Nebent dalim galit bandyt
Mamos, kurios dar skaitys foruma.. nors jau parduodam savo zippy pia, noreciau parasyti atsiliepima po beveik 7 menesiu naudojimo.
Kai nusipirkom- labai dziaugiausi nes man jis labai patiko. Kai pirmais kartais isvaziavom i lauka, dziaugsmas bleso... bet dabar galiu pasakyt kad vezimas super. Patraskejo pradzioje, atrode kietas, bet vaziuokle paminkstejo dar pavazinejus, traskesiai ir girgzdesiai dingo po kokiu poros savaiciu, gedimu nebuvo isskyrus issimontavusi priekini ratuka, kuri vyras perdejo ir pripute is naujo. Vezimas labai patiko ir jei butu antras leliukas pirkciau vel. Diskutavome, kad zippiai kaip loterija, arba laimi arba ne. As rizikavau ir laimejau nes gavau vezimuka su kainos ir kokybes santykiu
kas rinksis vezima tai cia tikrai varijantas, negaliu nieko pasakyti apie kitus zippy modelius bet Pia man labai patiko 
Ametistaa parašė:
Mamos, kurios dar skaitys foruma.. nors jau parduodam savo zippy pia, noreciau parasyti atsiliepima po beveik 7 menesiu naudojimo.
O kodėl jau parduodate?
Jei reiktų vėl pirkti naujagimiui, turbūt pirkčiau atskirą lopšinį vežimą, tada sportinį (kurio sulankstymas būtų patogesnis - ne iš dviejų dalių) ir autokėdutę 0-18 kg
Nors šiaip man patinka Zippy
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai