Sveiki mano mažylis prastai pradėjo valgyti mums beveik 2 mėn. Jis suvalgo 60-90ml... Ir tai antra diena. Nesuprantu kas dedasi. Ką daryti?

Wiole parašė:
Sveiki mano mažylis prastai pradėjo valgyti mums beveik 2 mėn. Jis suvalgo 60-90ml... Ir tai antra diena. Nesuprantu kas dedasi. Ką daryti?
Skaiciuokite kiek suvalgo per dieną. Nebus taip mažai kaip atrodo.
Kitas klausimas ką valgo? Mišinį? Kas kiek laiko? Ar atpilinėja?
avietuke parašė:
Skaiciuokite kiek suvalgo per dieną. Nebus taip mažai kaip atrodo.
Kitas klausimas ką valgo? Mišinį? Kas kiek laiko? Ar atpilinėja?
Dabar valgė 4 kartą ir viso sudaro 360ml.taip mišinį. Neatpilibeja
Wiole parašė:
Jei gerai pamenu tokio amžiaus vidutinis
leliukas bent 800ml turėtų suvalgyti per parą.
Wiole parašė:
Tai daug dar 😉 jei svoris auga, tuštinasi, vaikas nebagus vadinasi viską ok. Mano mergina tokio amžiaus ir iki metų su valgydavo max per dieną 400 ml, kai būdavo geresnes nuotaikos tai būdavo 600 ml. Tad jei svoris nekrenta, nėra kitokių blogumų sunerimti neverta
Mezgeja1 parašė:
Stebėkite vaiką galbūt negaluoja, neatsirado sloga? Ne viduriuoja? Dažnai prastai pasijute vaikai nustoja valgyti
Buvo sloga bet per ją suvalgydavo po 120ml ne mažiau kartais ir 150.
placebas3 parašė:
Kiek ankščiau suvalgydavo? Gal jam tiek užtenka? Maniškis 3.5 mėn. daugiau 120ml nesuvalgo, būna ir 70 - 80ml. O kas kiek laiko?
Kas 3-4 valandas
avietuke parašė:
Tai daug dar 😉 jei svoris auga, tuštinasi, vaikas nebagus vadinasi viską ok. Mano mergina tokio amžiaus ir iki metų su valgydavo max per dieną 400 ml, kai būdavo ge…
Kitą savaitę sversimes tai ziuresim kaip čia kas. Baisiausia kad nekristų svoris o daugiau jis man gali ir nevalgyti. Pastebėjau kad jis su labai dideliais principais 🤔